Lista över produkter per varumärke Walleräng

En handbyggd elcykel från Sverige.

Det kanske låter lite bakvänt men på Walleräng bestämde de sig tidigt för att bygga premium el-cyklarna för hand i deras anläggning i Göteborg. Där blir de omsorgsfullt monterade och de har möjlighet att lägga ner den tid som krävs för att göra ett gediget hantverk. Byggandet av cyklarna hanteras precis lika noggrant som allt annat i processen – utan kompromisser.

WMS Modulärt tänkande - Med en Walleräng ebike så har du en cykel där du själv kan montera dina transport tillbehör och framförallt bestämma vad du vill transportera på din elcykel.

Låt oss göra en förutsägelse: Du är här för att du kommer att köpa en fin elcykel och precis lika mycket som vi på Söders Cykel gillar att sälja dem så kommer du älska att äga en Walleräng.

Det modulära systemet - WMS

Alla Walleräng el cyklar är utrustade med WMS-plattformarna. Det är en unik lösning för lasthållare både fram och bak. Och användarvänligheten är slående! Under veckan finns det många olika saker som du behöver bära med dig i din dagliga cykelpendling. WMS-konceptet gör det möjligt och enkelt att byta dina korgar och tillbehör på en sekund. Man behöver inte krångla till det när det bara kan vara helt enkelt.

Mindre
Product added to wishlist
Product added to compare.