Lista över produkter per varumärke Merida

I mer än 10 år har MERIDA varit titelsponsor och utrustningsleverantör till MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM: Cyklisterna har presterat på högsta nivå och vunnit både VM, EM och OS guld under perioden.

MERIDA lanserade 2013 TEAM LAMPRE MERIDA. För första gången under varumärkets 25 år långa historia blir cyklarna testade av några av världens bästa cyklister – både på landsvägen och i terränget!

Merida Sverige AB
Merida Sverige AB är ett dotterbolag till koncernen Stians Sport i Norge. Stians Sport har varit verksam i cykelbranschen sedan 1976 och har i dagsläge en omsättning på över 150 miljoner Nkr och ett trettiotal anställda. 
Merida Sverige startade upp sin verksamhet november 2009 med kontor i Hisings Backa, Göteborg och 6 anställda.

Våra varumärken
Merida Sverige AB är en av Sveriges kvalitetsleverantörer inom cykel och tillbehör.
Vi arbetar i dagsläge med varumärkena: Merida, UMF, E-green, Merida tillbehör, Merida Fitness, Merida Bodyfit, Northwave, Birzman, Motorex, Infini, Prologo, Kryptonite och Hutchinson. 

Vi arbetar ständigt med att utveckla och bygga upp nya varumärken för att kunna erbjuda marknaden en av de mest kompletta kvalitets leverantörerna inom cykel.

Varumärket Merida
Varumärket Merida har funnits på svenska marknaden sedan 1992 och drivs numera av Merida Sverige AB.
Merida representerar god design, hög kvalitet och den senaste teknologin inom cykel.

Vi på Merida Sverige lägger stor vikt vid att ta fram och arbeta med varor som håller hög kvalitet ur användarens perspektiv. Hos oss arbetar erfarna människor som har god kompetens inom områden som försäljning, inköp, marknadsföring, logistik och distribution för att alltid kunna skapa värdefulla lösningar med kvalitet i alla avseenden.
Vi drivs av ambitionen att hela Sverige skall kunna njuta av en Merida cykel både för nöje skull som för nytta.

Gör Merida till en del av din livskvalitet!

Mindre
Product added to wishlist
Product added to compare.