FÖRMÅNSCYKEL

40% billigare ett vanligt cykelköp!

För medarbetaren

Förmånscykel är ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset betydligt lägre än att själv köpa cykeln i butik.

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag nuförtiden möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa cykel med delbetalning automatiskt på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom upp till 40% billigare än om du hade köpt cykel på det vanligaste sättet med avdrag från ditt bankkonto. 

Vi har ett stort utbud och erbjuder alla former av cyklar, inklusive de populära elcyklarna som gör även längre cykelpendling möjlig.

Förmånscyklar är precis vad det heter, du köper cyklar förmånligare. Hur kan du också köpa din nästa cykel förmånligt med leasing? Din arbetsgivare behöver första ha ett leasingavtal med oss, så be även din arbetsgivare genast kontakta oss för mer information. Då kan du också få köpa din nästa cykel mycket billigare!

Till arbetsgivaren 

Förmånscykel är just nu väldigt mycket efterfrågat av spekulanter i butiken - dina anställda. Hur kan du och ert bolag också bli en populärare och mer eftertraktad arbetsgivare?

Hur kan även dina anställda få möjligheten att köpa förmåncyklar? När ni har tecknat ett leasingavtal tillsammans men oss och någon av våra tre administrativa alternativ. De anställda kommer sedan till oss i butiken och vi hjälper dem att hitta sin drömcykel. Den anställde betalar förmånen genom bruttolöneavdrag. Förmånsvärdet är lågt och vår administrativa partner förser er automatiskt med avdragsunderlaget. Du kan som arbetsgivare välja att subventionera delar eller hela förmånen - Helt enkelt med ett minimalt administrativt arbete för ert bolag.

Teckna rean idag ett riktigt förmånligt avtal med oss tillsammans med någon av våra tre administrativ partners Active Benefits, epassiBIKE och BusinessBike det kommer göra vi det mycket lättare för er att erbjuder förmånscyklar till era anställda.

Populär löneförmån - Ingen kostnad - Ingen risk!

När ni som arbetsgivare erbjuder era anställda förmånscyklar innebär det inga extra kostnader för era företag, ingen administration och ingen risk. Era anställda kan skaffa nya cyklar till ett förmånligt pris och få betydande kostnader mot privatägda cykel. Genom våra lösningar är cykeln helförsäkrad och försäkringen gör inget avdrag på hur gammal cykeln är. Denna försäkring går inte att tecknas som privatperson. Det ingår varje år i leasingavtalet och allmän grundservice med genomgång av cykeln.

100% BEKYMMERSFRI LEASING

Vår vision är att cykelleasing ska vara lika enkelt som att cykla – och där tjänsten är en win-win för alla.

Förmånscyklar innebär att när företaget erbjuder sina medarbetare en skattelättnad samtidigt som det en investering både för bättre hälsa och miljö. Därför beskattas cykeln endast för den del av förmånen som överstiger 3 000 kronor under ett beskattningsår.

Genom vårt administrativa partnerskap med tre olika aktörer kan vi på Söders Cykel i Stockholm hjälpa även ert företags anställda att enkelt beställa och hämta ut sina förmånscyklar till förmånligt priser och samtidigt få tillgång till hela vårt utbud av tusentals artiklar från välkända varumärken. Vi ingår i Sveriges största cykelkedja Bike Nation, som samarbetar med de bästa cykelbutikerna i landet och som garanterar service i toppklass.

Tillsammans med våra förmånscykelpartners hjälper vi att komma igång och era anställda guidas från början till slut, det har aldrig varit så enkelt och smart att handla en bra cykel förmånligt!

Vi på Söders Cykel hjälper dig att skräddarsy en cykel till era anställda för deras behov. Genom oss får du tillgång till hela vårt stora sortiment av kvalitetscyklar från kända märken av elcyklar, lådcyklar, mountainbike, racer, gravel, sporthybrider, pendlarcyklar. Vi är en riktig cykelhandlare som nu drivs i tredje generationen Harrfors sedan 1945. Välkommen in till oss för personlig service.

Med våra partners kan arbetsgivaren erbjuda sina anställda att hämta ut sina förmånscyklar genom ett leasingavtal. Till exempel en elcykel eller en traditionell modell – vad han än väljer så gör det förmånliga upplägget att man sparar 20-40% av cykelns ursprungspris genom vår leasingavtal. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

Prisexempel om en medarbetare väljer en riktigt bra elcykel som förmåncykel.

664 kronor i månaden x 36 månader = Totalkostnad för cykel inkl service 32 888 kronor.

Du sparat 13 512 kronor i jämförelse med butikspriset för cykel inkl service 46 400 kronor.

RÄKNA UT VAD DET KOSTAR VIA BUSINESSBIKE

Är du också intresserad av att erbjuda förmånscyklar till dina anställda? Kontakta då oss för våra lösningar är riktigt förmånliga för både stora och små företag och deras medarbetarna.

Bildresultat för businessbike logotypEpass logo färg RGB liten  

Framtidens är här! Det är enkelt och smidigt om du först väljer att kontakta oss för att tillsammans med oss teckna ett förmånsavtal - kontakta oss idag!  Extra förmånligt om väljer att tecka ert avtal med vår samarbetspartner BussinessBike - Ring gärna och prata med Roger Harrfors 08-6688110

Vi har ett stort sortiment av cyklar och tillbehör i lager och för beställning med snabba leveranser från många av marknadens ledande cykelmärken.

Vill du veta mer? Kontakta då Roger Harrfors på Söders Cykelbutik i Stockholm AB för mer information om hur vi kan börja samarbeta.

roger@soderscykel.se

 

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.