FÖRMÅNSCYKEL

Investera i din framtida hälsa och miljö!

 

SMIDIGT, EKONOMISKT OCH ROLIGT!

 

Genom vårt partnerskap med stockholmsbaserade företaget Active Benefits, kan du och ditt företag enkelt beställa förmånscyklar till bra priser och få tillgång till hela vårt utbud av tusentals artiklar från välkända varumärken. Vi ingår i en cykelkedja som heter Bike Nation, vilken bara samarbetar med de bästa butikerna landet runt och som garanterar service i toppklass.

 

Vår partner Active Benefits hjälper er att komma igång och guidar er från början till slut, det har aldrig varit enklare!

 

Vi på Söders cykel hjälper dig att skräddarsy ditt cykelkit utifrån dina behov. Genom oss får du kvalitetscyklar och fri årlig service till ett drömpris! Vi sitter på tre generationer och sammanlagt 75 års expertis. Välkommen in för personlig service.

 

Är du intresserad av att erbjuda förmånscyklar till dina anställda? Läs mer om hur du kommer i gång och ta kontakt på www.activebenefits.se

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.