FÖRMÅNSCYKEL

20-30% billigare ett vanligt cykelköp!

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom 20-30% billigare än om du hade köpt en cykel utan leasingavtal.

Tillsammans med våra samarbetspartners Active Benefits, epassiBIKE och BusinessBike erbjuder vi förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren‭. Genom vårt breda utbud av cyklar kan du hitta den cykeln som passar din livsstil allra bäst, oavsett om du är intresserad av landsvägscykel, MTB, hybrid, EL-cykel eller Klassisk cykel – vi har helt enkelt något för alla.

Förmånscykel är en smart lösning som är förmånligt för både företaget och medarbetarna.

När ni erbjuder era anställda förmånscykel innebär det inga extra kostnader för era företag, ingen administration och ingen risk. Era anställda kan skaffa nya cyklar till ett förmånligt pris och få betydande kostnader mot privatägda cykel. Genom våra lösningar är cykeln helförsäkrad och försäkringen gör inget avdrag på hur gammal cykeln är. Denna försäkring går inte att tecknas som privatperson. Det ingår varje år i leasingavtalet och allmän grundservice med genomgång av cykeln.

100% BEKYMMERSFRI LEASING

Vår vision är att cykelleasing ska vara lika enkelt som att cykla – och där tjänsten är en win-win för alla.

Från 2022 finns en skattelättnad som innebär att när företaget erbjuder sina medarbetare att skaffa förmånscyklar så är det en investering både för bättre hälsa och miljö. Därför beskattas cykeln endast för den del av förmånen som överstiger 3 000 kronor under ett beskattningsår.

Genom vårt partnerskap med flera olika aktörer kan vi på Söders Cykel i Stockholm hjälpa ert företags anställda att enkelt beställa och hämta ut sin förmånscykel till bra priser och samtidigt få tillgång till hela vårt utbud av tusentals artiklar från välkända varumärken. Vi ingår i Sveriges största cykelkedja Bike Nation, som bara samarbetar med de bästa cykelbutikerna i landet och som garanterar service i toppklass.

Tillsammans med våra förmånscykelpartners hjälper vi att komma igång och era anställda guidas från början till slut, det har aldrig varit så enkelt och smart att handla en bra cykel förmånligt!

Vi på Söders Cykel hjälper dig att skräddarsy en cykel till era anställda för deras behov. Genom oss får du tillgång till hela vårt stora sortiment av kvalitetscyklar från kända märken av elcyklar, lådcyklar, mountainbike, racer, grus, sporthybrider, pendlarcyklar. Vi är en riktig cykelhandlare som nu drivs i tredje generationen Harrfors sedan 1945. Välkommen in till oss för personlig service.

Med våra partners kan arbetsgivaren erbjuda sina anställda att hämta ut sina förmånscyklar genom ett leasingavtal. Till exempel en elcykel eller en traditionell modell – vad han än väljer så gör det förmånliga upplägget att man sparar 20-30% av cykelns ursprungspris genom vår leasingavtal. Och det bästa av allt – för arbetsgivaren blir förmånen helt kostnadsneutral!

Prisexempel om en medarbetare väljer en riktigt bra elcykel som förmåncykel.

664 kronor i månaden x 36 månader = Totalkostnad för cykel inkl service 32 888 kronor.

Du sparat 13 512 kronor i jämförelse med butikspriset för cykel inkl service 46 400 kronor.

RÄKNA UT VAD DET KOSTAR VIA BUSINESSBIKE

Är du också intresserad av att erbjuda förmånscyklar till dina anställda? Kontakta då oss för våra smarta lösningar är bra för både stora och små företag och deras medarbetarna.

Bildresultat för businessbike logotypEpass logo färg RGB liten  

Framtidens är här! Extra förmånligt om väljer att tecka ert avtal med vår samarbetspartner BussinessBike - Ring gärna och prata med Roger Harrfors 08-6688110

Vi har ett stort sortiment av cyklar och tillbehör i lager och för beställning med snabba leveranser från många av marknadens ledande cykelmärken.

Vill du veta mer? Kontakta då Roger Harrfors på Söders Cykelbutik i Stockholm AB för mer information om förmånscyklar.

roger@soderscykel.se

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.