FÖR DIG SOM KÖPT DIN CYKEL HOS SÖDERS CYKEL

Boka fri cykelservice här*

Denna tidsbokning är endast för cyklar som är inköpta hos Söders Cykel och tjänsten används endast för att boka den *fria servicen.

 *När man köper ny cykel hos oss ingår det fri service på köpet. Detta innebär i klartext att din cykel får fri service enligt köpvillkoren i din kvittomapp.

Vi rekommenderar att du lämnar in din cykel mellan 10.00-13.00. Din cykel är normalt färdig nästa vardag efter inlämning - Du får SMS så fort den är klar!

Ta alltid med din kvittomappen vid inlämning.

För alla andra cykel- service och reparationer har vi endast drop-in inlämning. Det innebär i klartext att vi står redo för att ta emot service och reparationer av cyklar året runt i vår cykelverkstad utan tidsbokning. Normalt behöver vi mellan 1-5 arbetsdagar för att hinna göra klar din cykel beroende säsong - Du får ett SMS så fort den är klar!

Just nu har vi högt tryck och alla vill laga sina cyklar samtidigt! Då rekommenderar vi att man först ringer och kontrollera så att Söders populära cykelverkstaden inte redan är fullsatt.

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.