BOKA SERVICETID

Tidsbokning gäller för samtliga som vill lämna in sin cykel i vår cykelverkstad och få arbeten utförda på sin cykel.

OBS! just nu har vi väldigt mycket att göra. Var därför beredd på att leveranstiden för att få arbetena utförda på sin cykel är upp till 5 arbetsdagar!

Denna bokningen gäller för både kunder som har köpt sin cykel av Söders Cykel och som då har fri service* samt övriga kunder som vill lämna in sin cykel på service i cykelverkstaden. 

Obs! Tidsbokning gäller inte för dig som har fått punktering då är du välkommen på drop-in inlämning så hjälper vi dig i mån av tid. Har du dessutom övrig service du vill ha utfört samtidigt? Då måste du boka en tid för service.

 *När man köper ny cykel hos oss ingår det fri service på köpet inom 12månader. 

Inlämning och uthämtning - Du lämnar in din cykel tidigast 17.00 dagen innan din bokad tid eller på den dag du har bokat 10.00-13.00. När cykeln är klar får du ett SMS att den är färdig att hämta.

Vid inlämning av fri service, ta alltid med din kvitto vid inlämning.

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.