• SPARA -300 kr
Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit
Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit
Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit
Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit

Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit

2885841035006
I lager
1 299 kr 1 599 kr -300 kr
Inkl. moms

Testvinnaren - Scott ARX Plus Mips hjälm

Ett riktigt säkert och bra val! Den omåttligt populära testvinnaren Scott ARX Plus är både säker, bekväm och snygg vilket gör den till det självklara valet för kräsna cyklister som ställer höga krav på sin utrustning. En kvalitativ allroundhjälm med låg vikt och hög komfort där praktisk funktion möter klassledande säkerhet och en stilrent sportig design.

Tack vare MIPS friktionslager inuti hjälmen är den betydligt säkrare än en traditionell cykelhjälm. MIPS säkerhetssystem tillåter huvudet att rotera i förhållande till hjälmen vid en vinklad kollision, vilket leder till minskat rotationsvåld och därmed en potentiellt lägre risk att allvarligt skada mot ditt huvud om olyckan skulle vara framme.

Hjälmen har strategiskt placerade ventilationshål som är anslutna till de inre kylkanalerna vilket ser till att du är bekvämt sval under hela långa cykelturen. Den är också utrustad med Micro Rotary Adjustment System III som ger dig smidig justering via ett lätthanterligt vridreglage vilket i sin tur ger dig ökad komfort, bättre justeringsmöjlighet och ser till att hjälmen alltid sitter säkert på plats. Lägg därtill ett avtagbart visir, reflektiva detaljer och en modern konstruktion (In-mold teknologi & PC Micro Shell) som ger pålitlig funktion utan att addera onödig vikt och du har en given vinnare.

Färg
  • Vit
Storlek
  • S
  • L

 

Nyckeln för att vara testvinnare bland alla cykelhjälmar!

Superskön passform!

Uppdaterad MIPS Brain Protection System - Skyddar mot rotationsvåld och tar säkerheten till nästa nivå

Micro Rotary Adjustment System (MRAS 3) - Automatisk justering för ökad komfort och passform 

Designad som tilltalar alla cyklister

Mjuk utbytbar stoppning som ger högklassig komfort

In-mold teknologi & PC Micro Shell konstruktion som ger låg vikt och beprövad funktion 

Optimerad ventilation

Avtagbart visir

Reflektiva detaljer

MIPS

Den svenska uppfinningen MIPS betyder ” Multi-Directional Impact Protection System” och tar säkerheten på cykelhjälmar till en helt ny nivå. Mycket kort förklarat handlar det om en konstruktion som minskar de rotationskrafter som uppstår på hjärnan vid vinklade slag mot huvudet.

Söders Cykel är en renodlad cykelaffär och vi är även oväntat mycket cykeltillbehör. Handla online eller i vår välfyllda cykelbutik, det är alltid enkelt och smidigt att köpa cykelprylar hos oss på Söder i Stockholm. Genom vår höga servicenivå, kvalitén på våra cyklar och att vi tar hand om efterjusteringar, kan vi tryggt påstå att det är vårt mål att du blir en nöjd kund när du handlar hos oss på Söders Cykelbutik, varje gång!

7615523402342
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.