Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit
Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit

Hjälm Scott ARX Plus Mips Vit

2885841035006
I lager
1 599,00 kr
Inkl. moms

Testvinnaren - Bra val!

Den omåttligt populära testvinnaren Scott ARX Plus är både säker, bekväm och snygg vilket gör den till det självklara valet för kräsna cyklister som ställer höga krav på sin utrustning. En kvalitativ allroundhjälm med låg vikt och hög komfort där praktisk funktion möter klassledande säkerhet och en stilrent sportig design.

Tack vare MIPS friktionslager inuti hjälmen är den betydligt säkrare än en traditionell cykelhjälm. MIPS säkerhetssystem tillåter huvudet att rotera i förhållande till hjälmen vid en vinklad kollision, vilket leder till minskat rotationsvåld och därmed en potentiellt lägre risk att allvarligt skada mot ditt huvud om olyckan skulle vara framme.

Hjälmen har strategiskt placerade ventilationshål som är anslutna till de inre kylkanalerna vilket ser till att du är bekvämt sval under hela långa cykelturen. Den är också utrustad med Micro Rotary Adjustment System III som ger dig smidig justering via ett lätthanterligt vridreglage vilket i sin tur ger dig ökad komfort, bättre justeringsmöjlighet och ser till att hjälmen alltid sitter säkert på plats. Lägg därtill ett avtagbart visir, reflektiva detaljer och en modern konstruktion (In-mold teknologi & PC Micro Shell) som ger pålitlig funktion utan att addera onödig vikt och du har en given vinnare.

Nyckeln till kvalitet!

 • Uppdaterad MIPS Brain Protection System - Skyddar mot rotationsvåld och tar säkerheten till nästa nivå
 • Micro Rotary Adjustment System (MRAS 3) - Automatisk justering för ökad komfort och passform 
 • Designad för både XC- och landsvägscyklister
 • Mjuk utbytbar stoppning som ger högklassig komfort
 • In-mold teknologi & PC Micro Shell konstruktion som ger låg vikt och beprövad funktion 
 • Optimerad ventilation
 • Avtagbart visir
 • Reflektiva detaljer

MIPS

Den svenska uppfinningen MIPS betyder ” Multi-Directional Impact Protection System” och tar säkerheten på cykelhjälmar till en helt ny nivå. Mycket kort förklarat handlar det om en konstruktion som minskar de rotationskrafter som uppstår på hjärnan vid vinklade slag mot huvudet.

Färg
 • Vit
Storlek
 • S
 • L


 

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Multisport

KONSTRUKTION

In-Mold Technology
Polykarbonat Micro Shell

PASSA SYSTEM

MRAS 3

FUNKTIONER

Uppdaterat MIPS hjärnskyddssystem
Optimerad ventilation
Anpassningsbar stoppning med öppna celler
Avtagbart visir
På Vogue Silverfärg Allround reflekterande detaljer

STORLEKAR

S-M-L

UNGEFÄR. VIKT

270 g

 

7615523402342
2022-02-17
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.