• SPARA -419 kr
Skor, Shimano RP400 LVG Svart SPD-SL
Skor, Shimano RP400 LVG Svart SPD-SL
Skor, Shimano RP400 LVG Svart SPD-SL
Skor, Shimano RP400 LVG Svart SPD-SL

Cykelskor Shimano RP400 LVG Svart SPD-SL

ESHRP400MGL01S39000
Fåtal kvar i lager
980 kr 1 399 kr -419 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Shimano RP400 LVG Svart

Shimano RP400 LVG är landsvägsskor för rejäla utmaningar. RP4 är ett par superfina landsvägsskor perfekta för tävlingscyklister, unga som gamla. Glasfibersulan ger bra tryck i pedalerna när det går uppför utan att kompromissa på komforten. Det gör att skorna passar alla typer av landsvägsutmaningar.

Vilket landsvägslopp du än ställer upp ger dom lätta RP4-skorna kontrollerad hög fart ända fram till mållinjen. Tack vare den lätta designen tillsammans med styv glasfibersula får du extra bra tryck i pedalerna oavsett hur banan ser ut. Ovandelen i syntetläder på Shimano RP400 LVG formar sig superskönt runt dina fötter med hjälp av ett Boa®-spänne och två kardborrestraps. Strapsen är perfekt placerat så att skorna inte trycker högst upp på foten och du får oslagbar passform med mikrojusterbara Boa® L6-spännet. Du kan lätt justera passformen på Shimano RP400 LVG med en hand även när du kör.

Storlek: 37-46

Hur är passformen för de här skorna? De här cykelskor är små i storleken. Välj en storlek större för tight passform, två om du gillar att ha lite utrymme för tårna.

Storlek
 • 38
 • 39
 • 41
 • 43
 • 45
 • 47

 

Shimano RP400 LVG - Bra och prisvärd instegsko i cykel djungeln

Shimano landsvägsko som inte kostar skjortan! RP4 har både en bekväm och tajt passform med svalkande lufthålen framtill och på sidorna som ventilerar dina fötter ordentligt. På så sätt håller du dig sval och fräsch även på riktigt varma race. Vid lättare regn rinner vattnet snabbt av skorna. Dynalast-tekniken ger bättre kraftöverföring tack vare att det tar bort förlorad kraft som ofta sker när foten är längst bak och på väg upp och då omedvetet bromsar den lite grann. Dynalast gör att detta minimeras och ger optimalt rundtramp och högre hastigheter. Under fötterna har du en glasfiberförstärkt sula som ger suveränt tryck i pedalerna i korta branta backar. Små kuddar på undersidan av hälen gör att du kan gå bekvämt i ett par Shimano RP400 LVG när du stannar på ditt favoritfik.

Varför ska du välja Shimano RP400

 1. Passform med Boa®. Superlätt Boa® L6-spänne mikrojusterar exakt hur tight du vill ha skorna så att du får säker och skön passform. Spännet kan du lätt sköta med en hand så att du kan göra justeringar när du kör.
 2. Sköna hela dagen. Det tåliga syntetlädret i ovandelen är supersmidigt och formar sig runt fötterna så att du får det bekvämt hela dagen lång.
 3. Reducerar obehagligt tryck. Tre breda remmar (ett med Boa och två med kardborre) noggrant placerade så att inget obehagligt tryck byggs upp på ovansidan av foten.
 4. Ventilerar fötterna. Ventilationshål framtill och på sidorna släpper in luft och håller fötterna svala och fräscha även när det är riktigt varmt.
 5. Effektiv trampning. Glasfiberförstärkt mellansula ger styv och effektiv kraftöverföring till pedalerna.
 6. Energisparande teknik. Shimano Dynalast guidar fotens vinkel genom rundtrampet så att du får effektivare kraftöverföring.
 7. Shimano RP400 LVG passar för alla årstider.
4550170093037
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.