Hundvagn
Hundvagn Hamax Pluto M Grön/Svart
Hundvagn Hamax Pluto M Grön/Svart
Hundvagn
Hundvagn Hamax Pluto M Grön/Svart
Hundvagn Hamax Pluto M Grön/Svart

Hundvagn Hamax Pluto M Grön/Svart

HAM400501
Fåtal kvar i lager
7 990 kr
Inkl. moms

Hamax Pluto hundvagn M

Koppla ihop Pluto med din cykel och få ett säkert, bekvämt och smidigt sätt att inkludera din hund i dina cykeläventyr. Hamax Pluto - bäst i test!

Egenskaper

Justerbar fjädring

För optimal komfort och en behaglig åktur, vagnen är försedd med en justerbar fjädring, den kan ställas i tre olika positioner.

Stroller kit

Ett stroller kit bestående av ett vridbart framhjul och styre. Styret är justerbart i höjdled.

Ihopfällning

Den smarta i hopfällningen / uppfällningen är snabb och enkel. Vagnen är därför väldigt enkel att förvara när den inte används.

Bekväm och tvättbar inredning

Golv och väggar kan enkelt tas loss för rengöring.

Maxvikt 35 kg

Maxhöjd på hund 63 cm

Vikt på vagnen inkl cykelarm 15 kg

Färg Svart/Grön

 

Cykelvagn Hamax Pluto för hundar upp till 35 kg

Nyhet! Pluto är en högkvalitativ premium hundvagn från Hamax med smarta tekniska lösningar och optimal komfort för hunden. Den erbjuder ett lågt insteg, justerbar fjädring, tvättbar inredning och gott om ventilation för frisk luft och doftintryck. Vagnen är framtagen i samarbete med hundägare och veterinärer.

Hundvagnen är perfekt för transport av hund ihop med cykling. Den tillåter dig att ta med din kompis på ett säkert och bekvämt sätt, till områden för promenader och lek, genom trafiken eller om du bara vill träna!

Vagnen är användbar för valpar och unga hundar som ska gå/springa för långa distanser, likväl för äldre hundar med begränsad rörelseförmåga.

Pluto är designad med ett lågt insteg, justerbar fjädring, tvättbar interiör och bra ventilation för att ge maximal komfort och bra användarvänlighet för din hund.

Elcykel har blivit familjens andra bil. Behovet av en säker transport för din hund blir mer och mer viktigt. Hastigheten på en elcykel är inte anpassad till hundens naturliga takt och resvägen är ofta ganska lång. Hundvagnen tillåter dig att ta med din kompis vart du än vill, skydda tassarna från grov asfalt och erbjuder en välbekant viloplats.

7029774005014
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.