• −30%
Cykeltvätt Motorex Spray 500ml

Cykeltvätt Motorex Spray 500ml

Motorex
MOT304824
I lager
105,00 kr 150,00 kr -30%
Inkl. moms

Tvättmedlet Motorex Bike Clean Spray är ett biologiskt nedbrytbart rengöringsmedel som är perfekt för riktigts smutsiga cyklar. Det gelatinaktiga medlet är helt fritt från skadliga lösningsmedel som effektivt löser upp och tar bort smuts, lera, jord och damm på kort tid. Medlet lämnar inte kvar några fettrester och påverkar heller inte bromsverkan på din cykel.

Spraya cykeln med det biologiskt nedbrytbara rengöringsmedlet och - beroende på mängden smuts - låt cykeln stå i tre till fem minuter (undvik dock direkt solljus). Efter att ha låtit tvättmedlet få verka, tvätta av cykeln med generösa mängder vatten. Använd gärna ett munstycke som ger med en fin spray med vatten (minsta avstånd 20 cm) men undvikt att rikta vattenstrålen direkt mot lager och hjulaxlar.

Biologiskt nedbrytbart

Helt fri från lösningsmedel och andra organiska ämnen (VOC-fria)

Mycket bra materialkompatibilitet

Kraftfullt tvättmedel som har effektivt rengörande egenskaper

Varken frätande eller giftigt

Optimal vidhäftning

Kan spädas med valfritt vattenförhållande

Förpackningen innehåller 500 ml 


 
2022-02-23
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.