• SPARA -2 000 kr
Elcykel Husqvarna Towner 2 FW 500W
Elcykel Husqvarna Towner 2 FW 500W
Elcykel Husqvarna Towner 2 FW 500W
Elcykel Husqvarna Towner 2 FW 500W

Elcykel Husqvarna Towner 2 FW 500W

5000021849
Fåtal kvar i lager
32 990 kr 34 990 kr -2 000 kr
Inkl. moms

Husqvarna Towner 2 FW Elcykel

När du letar efter en elcykel som förenar stil, komfort och prestanda, behöver du inte leta längre än Husqvarna Towner 2 Wave. Denna eleganta och moderna elcykel är skräddarsydd för att göra din vardagliga pendling så smidig och njutbar som möjligt. Låt oss ta en närmare titt på dess enastående egenskaper och upptäcka varför det här är cykeln för dig.

Storlek
  • M
  • L

 

Elcykel från Husqvarna – där innovation möter stil och prestanda!

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm förstår vi vikten av att kombinera modern teknik med en härlig körupplevelse, och Husqvarna elcyklar levererar precis det och mer.

Husqvarna är inte bara en elcykel, det är din partner på vägen till frihet. Med avancerad elmotorteknik tar den dig upp för backarna och längs vägarna med lätthet. Varje tramptag ger dig en extra skjuts av kraft och energi, vilket gör varje resa till en njutbar upplevelse.

En Husqvarna elcykel är som en smyckad juvel på hjul. Dess moderna och stilrena design kombinerar form och funktion på ett sätt som inte bara imponerar på vägen, utan även när du parkerar den. Oavsett om du tar den med dig in i staden eller ut på landsvägen, kommer du att dra blickarna till dig.

Men det är inte bara utseendet som gör Husqvarna speciell. Dess avancerade teknik och komponenter är noga utvalda för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Med olika assistansnivåer och batterikapaciteter kan du anpassa din körning precis efter dina önskemål och behov. Det är som att ha en personlig assistent som alltid är redo att ge dig en hjälpande hand.

När du väljer en Husqvarna elcykel väljer du också pålitlighet och kvalitet. Husqvarna har en stark tradition av att tillverka högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla. Du kan vara säker på att din elcykel kommer att vara en pålitlig partner på alla dina äventyr, oavsett om det är en snabb pendling till jobbet eller en avkopplande tur i naturen.

Så om du är redo att uppleva elcyklingens framtid på första parkett, är det dags att upptäcka Husqvarna. Kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför dessa elcyklar är mer än bara transportmedel – de är din biljett till en smidig och stilsäker framtid på två hjul. Välkommen in och låt dina elcykeläventyr börja med Husqvarna!

Husqvarna med anor sedan 1896 finns en otrolig historia att berätta om denna innovativa producent

Husqvarna är en ledande tillverkare av elcyklar med hög kvalitet och stilren design. Deras elcyklar är utrustade med pålitliga motorer och batterier som ger en smidig och bekväm cykeltur. Husqvarnas sortiment av elcyklar omfattar modeller för både stadscykling och terrängcykling, så att du kan hitta en modell som passar just dina behov och önskemål.

När du letar efter en pålitlig och högpresterande elcykel, kan en Husqvarna vara ett utmärkt val för dig.

DEN PERFEKTA ELCYKELN FÖR BEKVÄM OCH EFFEKTIV PENDLING

Husqvarna Towner 2 FW har en lätt och robust aluminiumram med en unik Wave-design, vilket gör det enkelt för cyklister att kliva på och av cykeln. Den låga instegsramen och ergonomiskt utformade geometri garanterar komfort och användarvänlighet under längre turer och daglig pendling.

ELSYSTEM OCH BATTERI

Denna elcykel är utrustad med det kraftfulla Bosch motorsystemet med 50Nm som ger en mjuk och pålitlig assistans på upp till 25 km/h. Detta system kombineras med ett integrerat Bosch Power Tube batteri 500Wh, vilket ger dig en imponerande räckvidd på upp till 100 km, beroende på terräng och assistansnivå. Batteriet är enkelt att ladda och tar bort från ramen för bekväm laddning, både hemma och på jobbet.

DRIVLINA OCH BROMSAR

Husqvarna Towner 2 Wave kommer med en Shimano 8-växlad navväxel med frihjul. Denna pålitliga och effektiva drivlina ger dig möjlighet att anpassa din färd efter olika terränger och hastigheter. Cykeln är utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket ger utmärkt bromsprestanda och kontroll i alla väderförhållanden.

SPECIFIKATION

Ram: 28", Alloy 6061, Integrated battery

Gaffel: SR SUNTOUR NEX-E25, Coil, 63 mm

Motor: Bosch Active Line Plus, 250 W, 50 Nm

Batteri: Bosch PowerTube, 500 Wh, 36 V

Display: Bosch Intuvia

Styre: Husqvarna Ergo 31.8 mm, 700 mm,

Sweep: 9 °, Rise: 12 mm Motorreglage: Bosch Intuvia

Laddare: Bosch Compact Charger, 2 A

Styrstam: Husqvarna 31.8, Ahead, adjustable

Handtag: Husqvarna Ergo, Lock-On

Bromsar: Tektro HD-T280, 2-piston, Hydraulic disc brake

Sadel: Selle Royal/Husqvarna

Sadelstolpe: Husqvarna, 31.6 mm, Patent

Växelreglage: Shimano Nexus, SL-C6000-8, Revoshift

Kassett: Shimano SM-Gear, Single Sprocket, 19T

Växel: Shimano Nexus, SG-C6001, 8 speed

Växlar: 8 Kedja: KMC Z1eHX EPT

Vevparti: Miranda, Aluminum forged

Kedjedrev: Husqvarna, Direct Mount, 38T

Hjul: Rim: Mach 1 630E, With eyelets / Hub: Shimano Nexus SG-C6001 / Rim: Mach 1 630E, With eyelets / Hub: Husqvarna DN618F, Center lock, 9x100 mm, Quick-release axle

Däck: Mitas Flash, Reflex, 47-622, 28x1.75

Framljus: Herrmans MR4, 40 lx, 120 lm

Bakljus: AXA Juno E

Pakethållare: Husqvarna Tour, MIK, 25 kg

Stänkskärmar: Eurofender Tempo

Pedaler: Husqvarna, Alloy

Stöd: Ursus MOOI, rear kickstand KSA18, adjustable

Ramstorlekar: 46cm M, 49cm M, 52cm L

Batterilås: ABUS lås Vikt: ca 23 kg

Max vikt: 130 kg

Obs! Vi köp av en förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser, rabattkoder eller reducerade priser under säsongens cykelrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik till ordinarie pris hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du sedan för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset till slut betydligt lägre (30-40% billigare) på det ordinarie priset än om du själv hade köpt din cykeln i butiken

50004914
No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.