Promovec Batteri 10,4Ah 36V ink laddare 4-stift

Promovec Batteri 10.4Ah 36V Batteriladdare medföljer.

51609-BL-C
Beställningsvara 5-10 dagar
6 495,00 kr
Inkl. moms Finns i leverantörens lager

Batteri för elcyklar med Promovec elsystem från 2014-2022. Styrka 36 Volt 10.4 Amp (375 Wh). Ny smartladdare med 3-stifts kontakt medföljer i priset.

Det äldre Batteriet med 4-stifts kontakt har utgått i Promovec sortiment. Vi skickar istället den nya motsvarande ersättnings produkten från Promovec med 3-stift kontakt inklusive en ny anpassad batteriladdare.

Det här är en beställningsvara som skickas till oss direkt från Promovec fabrikslager i Danmark ca 5-10 dagars leveranstid. Transportörens hantering och tillägg för vägtransport av farligt gods tillkommer i kassan (obs! ej bytesrätt på beställningsvara).

3 års garanti, registrering görs av kunden själv efter inköp/leverans. https://www.promovec.com/en/warrenty-and-registration

Finns i leverantörens lager

 

På den här produkten (Litium batteri) tillkommer det extrafrakt för transportörens tillägg för vägtransport av farligt gods. Reservdelar till elcyklar som t.ex batteri och batteriladdare säljes endast mot uppvisande av ägarbevis eller original inköpskvitto.

2018-03-19
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.