Scott Sub Active eRide Men
Scott Sub Active eRide Men
Scott Sub Active eRide Men
Scott Sub Active eRide Men

Scott Sub Active eRide Men

280794-0007
Fåtal kvar i lager
31 995,00 kr
Inkl. moms

Sub Active eRIDE - Invented for life!

Det här är en elcykel som ger dig enastående komfort. Tack en genomtänkt och bekväm geometri som redan från start har fått en skön sadeln så kan du aldrig känna dig obekväm på denna Scott elcykel. Lamporna, pakethållaren, stänkskärmarna och låset gör den redo för alla väderlekar. Sub Active eRIDE är en cykel som platsar bra in i vårt elhybrid - SUV segmentet på Söders Cykel. Den robusta och välbyggda aluminium ramen har utrustads bra hjul som fått plus-däck gör att du tar dig fram i princip överallt, året om. Fullt utrustad cykel med ett snyggt integrerat Bosch batteri dolt i ramen gör att du får låg tyngdpunkt och en cykeln som kännas mycket stabilare. Det är enkelt att justera sin körställning med den justerbara styrstammen och du kommer alltid känna att du kan hitta en bra och komfortabel position. Sub Active eRIDE har allt för att du bara behöver hoppa på och köra iväg både för pendling till jobbet eller äventyr på fritiden.

Kortfakta

 • Skärmar
 • Pakethållare med Racktime
 • Försäkring godkänt lås
 • Dämpad framgaffel
 • Stöd
 • 9 växlar från Shimano
 • Hydrauliska skivbromsar
 • Belysning som drivs på batteriet
 • Punkteringssäkra plus däck
 • Justerbar styrstam

Scott Sub Active eRIDE kommer med Bosch motor och ett 400Wh batteri får du en räckvidd på upp till 7 mil. Bosch genomsyras av kvalitet, det märker vi på att motorerna och batterierna håller länge utan att något krånglar. Oavsett komponent som Bosch tillverkar så känner man kvalitetskänslan! Ja, Bosch är även framstående och innovativa inom elcykel segmentet. En Bosch motor har flera olika sensorer som känner av vad du gör och hjälper dig direkt med tre sensor som mäter din tramkraft, kadens och hastighet mer än 1000 ggr per sekund och detta möjliggör ett organiskt samspel mellan dig och din elcykel. Den här Bosch motorn är kompakt och så tyst att man knappt märker av den och med sin låga vikt på endast 2.9 kg så passar dom utmärkt för en stadscykel eller pendlarhybrid som Sub Active eride. Bosch Active motorn är pigg, lätt och tyst och ger dig 250W kraft och 40Nm i vridmoment som är precis lagom för bekväma cykelturer i stadsmiljö.

Med Bosch Purion display styr du enkelt motorn och du kan se och justera din cykling.

 • 5 assistansnivåer
 • Walkassist
 • eMTB går att programmera
 • Hastighet
 • Trippmätare
 • Totalmätare
 • Range, visar hur långt du kommer på ditt batteri
 • Tänd och släck belysningen

Tillval

Ett bra och säkert tillval är plug-in kätting som komplement till det befintliga ram-låset. Med ett enkelt klick så är cykeln fastlåst i närmaste cykelställ. Välj även en vattentät Ortlieb packväska i vårt stora sortiment så är du startklar!

Ramstorlek

M - L - XL

Färg
 • Blå
Storlek
 • M

 

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment!

Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans.

Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla dessa fantastiska cyklarna. Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av ELcyklar från Scott som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort

SPECIFICATIONS

Ram - Sub eRIDE 6061 Alloy

Gaffel Fram - SUNTOUR NEX-E25 DS QR 700C STEEL TAPERED / 63mm Travel

Motor -  Bosch Active EU: 25kmh

Batteri - PowerTube Lithium-ion 400Wh

Display & Laddare - Bosch Purion Display, 2A Charger

Bakväxel - Shimano Alivio 3100 9 Speed

Växelreglage - Shimano Alivio 3100 9 Speed

Vevparti - Miranda 172,5MM

Kedjering - 38T Chainflow / Chainprotector

Kedja - KMC E9s NPBK

Kassett - Shimano CS HG400 11-36

Bromshandtag - Shimano BR-M200 Disc

Bromsar - Shimano BR-M200 Disc

Styre - Syncros UC3.0 680mm / 10° bend

Styrstam - Syncros UC 3.0 adjustable

Sadelstolpe - Syncros 3.0 / 31.6mm / 350mm

Sadel - Selle Royal Essenza

Styrlager - GW semi integrated

Nav (Fram) - Shimano HBMT200B 32H QR CL

Nav (Bak) - Shimano FHMT200B 32H QR CL

Ekrar - BLACK spokes * F: 14G/ R: 13G

Fälgar - Cross X17 Disc 32h

Framdäck - Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c

Bakdäck - Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c

Extra - Framlyse: Axa Compactline 35 / Baklampa: Axa, Pakethållare Racktime w/ spring clamp snap it 2.0, AXA Defender ART approved / Battery Lock, Stänksärmar & Stöd

Pedaler - Syncros SP-828

Ungefärlig vikt i KG 26

Max system vikt cykel - 128 kg

Maxvikt är inkluderat packning, cyklist, och olika tillbehör som sitter på cykel.

 

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik via din arbetsgivare hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset sedan betydligt lägre (30-40% billigare) än att du själv köper din cykeln i butik

50002343
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.