• SPARA −10%
Paris elcyklar
Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Navy
Paris elcyklar
Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Navy

Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Navy

Gazelle
G2991
I lager
25 196 kr 27 995 kr -10%
Inkl. moms

Gazelle Paris C7+ HMB Lowstep 400Wh Elcykel

Vill du ha en riktigt prisvärd och pålitlig elcykel tillverkad av de bästa kvalitets komponenterna utan en massa onödiga krusiduller? Gazelle har funnits i över 100 år och är tillverkad i elcyklarnas land #1 Holland? Vi rekommendera dig en kvalitets elcykel från Gazzele - den kommer bli din nya pålitliga elcykel kompis i alla väder!

Paris C7+ HMB är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och en riktigt pigg och pålitlig Bosch Active Line Plus-motor (50 Nm) som inte strular, den bara finns där när du behöver den. Paris ramen är designad för att enkelt att kliva av och på, dina cykelturer blir bekväma och den kommer utrustad från start med en mängd olika välkända komponenter av högsta kvalitet. Alla kan uppleva den kvalitet Gazelle har gjort sig känt för på sina cyklar genom alla tider i över hundra år.

5 toppen egenskaper med Paris C7+HMB elcykel

  1. Lätt aluminiumram med lågt insteg som är lätt att kliva på och av.
  2. Prisvärd med pålitlig Bosch motor det är säkert och tryggt köp.
  3. Dämpad framgaffel som ökar komforten för blandat körning.
  4. Fotbroms bak är tryggt och ovanligt vanligt.
  5. Dessutom hydrauliska bromsar fram och bak för extra säkerhet.

Storlek:

28 tums (622) hjul med tre olika ramstorlekar

49: 156-166

53: 165-180

57: 178-190

Storlek
  • 53
  • 57
  • 49

 

Gazelle Paris | Fantastisk prisvärd elcykel med tidlös design 

Kraftfullt stöd

Behöver du lite hjälp? Det får du av en elassisterad cykel- Paris C7+ HMB är en elcykel som är utrustad med motorn Bosch Active Line Plus (50 Nm). Tack vare den kan du svischa fram genom stan. Den är också till god hjälp i motvind, och ger dig kraft nog att ta dig igenom den utan ansträngning. Den snyggt konstruerade mittmotorn drivs av ett batteri i pakethållaren. Du kan välja batterikapacitet: 300, 400 eller 500 wattimmar. Så om du vill kunna köra även längre sträckor i ett svep är Paris C7+ HMB ett bra val.

Välj det batteri som passar dig bäst

Litiumjonbatterierna från Bosch är bland de mest avancerade på marknaden. Det smarta batterihanteringssystemet säkerställer lång livslängd, och den effektiva energistyrningen optimerar cykelns räckvidd. Du kan välja batterikapaciteten som passar dig: 400 eller 500 Wh. Batteriet är fäst på den bakre pakethållaren med ett lås och kan enkelt tas bort med cykelnyckeln. Bekvämt, eftersom du kan ladda batteriet både när det är fäst på cykeln och plocka bort det och ladda det på annan plats.

400W 27.995 (Standardl)

500W 29.995 (tillval)

Körsträcka 400 Wh

Eco: -115 km

Tour: -65 km

Sport: -50 km

Turbo: -45 km

Soderscykel.se

Vi är din fysisk cykelbutiken på Södermalm i Stockholm, etablerade 1945. Nu finns även hela vårt stora lager att e-handla direkt online, alltid med snabba leveranser och bra priser!

Tillfälliga rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

Spara upp till 40 procent på din elcykel! Genom att leasa elcykel så dras kostnaden på din lön före skatt som ett bruttlöneavdrag. Det gör att du kan spara upp till 40 procent av investeringen jämfört med att köpa samma cykel privat. Köp din förmånscykel hos oss från har Benify, Lease A Bike, Active Beniefits eller Epassi.

8717231357897
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.