Gazelle elcykel
Elcykel Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite High Blå 400W
Gazelle elcykel
Elcykel Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite High Blå 400W

Elcykel Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite High Blå 400W

Gazelle
G2604
Finns i lager
32 995 kr
Inkl. moms

Elcykel | Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite High

Vill du ha en pigg och komfortabel elcykel med läcker design - Då är Arroya C7+ HMB rätt cykel för dig. Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg - Det här gör det mycket enkelt att kliva av och på cykeln. Ramen har ett dolt inbyggt 400W batteri (löstagbarat) och en riktigt pigg mittmonterad Bosch Active Line Plus-motor (50 Nm). Det gör att dina cykelturer blir mycket bekväma och lättcyklade. Med Arroyo år tillgång till en mängd olika komponenter av högsta kvalitet. Alla kan uppleva den traditionella kvalitet Gazelles Holländska cyklar sedan över ett århundrade är kända för.

Komfort

Föredrar du att sitta upprätt eller att ha en mer aktiv position? Paris C7+ HMB har ett Gazelle Switch-styre, som enkelt kan justeras till önskad körställning. Öppna låset, ställ in styret på önskad höjd, lås det och ge dig iväg. Inga verktyg krävs. Det kan inte bli enklare

Kraftfull

Den kraftfulla Bosch Active Line Plus mellanmotorn i kombination med det smidigt växlande Shimano-navet med sju växlar ger optimalt stöd i kuperad terräng. Ingen kulle är för brant under turen! Bosch Active Line Plus ger ett naturligt och ljudlöst stöd på vägen. Med ett vridmoment på 50 Nm klarar du nästan vilken terräng som helst. Oavsett om det är platt eller kuperat, med den här motorn kommer du snabbt och bekvämt till din destination.

Slutord

Arroyo en premium elcykel för dig som vill ha en riktigt bra hoj med mycket prestanda till ett förmånligt pris.

Storlek
  • 57
  • 61

 

Soderscykel.se är cykelbutiken med anor från 1945 som även finns på nätet.

Grym service och alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment! Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska elcyklarna från Gazelle som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort.

Gazelle är som den pålitliga vännen som alltid hänger med och aldrig sviker. Deras elcyklar är som skräddarsydda för Stockholms gator och vägar. Med en Gazelle elcykel tar du dig smidigt fram genom stadens pulserande energi, utan att en enda backe får dig att flåsa.

Våra Gazelle elcyklar är inte bara pålitliga, de är också riktiga stilikoner. Du kommer att märka att folk vänder sig om när du glider förbi på en Gazelle. Och varför skulle de inte göra det? Med modern design och smarta detaljer är det inte bara en cykel, det är en statement.

Men låt oss inte glömma det viktigaste - kraften i en Gazelle elcykel. Med den hjälpen under tramporna är det som att ha vinden i ryggen hela tiden. Ställ in din önskade nivå av assistans och känn hur du flyger fram längs gatorna. Och när du väl har provat en Gazelle elcykel kommer du aldrig vilja gå tillbaka.

Så, om du är redo att addera både glädje och funktion till dina resor i Stockholm, är det dags att överväga en Gazelle elcykel. Kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför dessa elcyklar är mer än bara transportmedel - de är ditt nya sätt att uppleva staden med stil.

Och kom ihåg, när du väljer en Gazelle elcykel, väljer du inte bara en cykel. Du väljer ett sätt att leva livet, med fart, komfort och en rejäl dos av stil. Välkommen in och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta Gazelle idag!

Hur fungerar en elcykel?

Det elektriskt system består av ett antal huvudkomponenter:

Batteriet: integrerat i pakethållaren eller placerat bakom sadelröret (beroende på modell).

Motorn: inbyggd i ramen vid det nedre vevpartiet eller i framhjulet.

Displayen: monterad på styrstången.

Sensorer: varje elektriskt system har en hastighetssensor, vilken som namnet antyder mäter hur snabbt cykeln körs. Dessutom fastställs körbeteendet av en rotationssensor eller en pedalkraftssensor beroende på modell. Impulse-systemet har dessutom en fjärde sensor – växlingssensorn. Denna sensor avbryter hjälpfunktionen under en fjärdedels sekund medan du växlar, vilket gör det möjligt för dig att fortsätta trampa medan du växlar.

Tillsammans fastställer sensorerna graden av hjälp som ges av motorn baserat på din manuellt valda nivå för kraftinställning på reglaget på styret: Eco-normal-sport-turbo tillsammans med pedalkraften du utvecklar. 

Hur lång kan jag cykla?

Räckvidden är beroende av olika faktorer. Din hastighet har stor påverkan. Nedan anges den genomsnittliga räckvidden vid olika hastigheter. Förutom hastigheten finns andra yttre faktorer som påverkar räckvidden. Den räckvidd som anges i våra broschyrer och handböcker är genomsnittlig. Här förutsätts att den genomsnittliga cyklisten väger 70 kg, cyklar på relativt plant underlag och växlar aktivt.

Nedan anges de faktorer som påverkar räckvidden mest

Vikt: Den sammanlagda vikten av cykeln, cyklisten och lasten påverkar räckvidden. Växlingsbeteende. Aktiv växling ökar räckvidden. Precis som när du startar från stillastående med en bil bör du starta på den lägsta växeln. Starta aldrig på den högsta växeln – detta påverkar räckvidden negativt.

Typ av sensor: Elcyklar har en pedalkraftssensor eller en rotationssensor. En pedalkraftssensor förstärker din egen ansträngning, medan en rotationssensor bara ger hjälp när du trampar på pedalerna. Annorlunda formulerat får cyklisten alltid maximal hjälp med en rotationssensor, vilket resulterar i kortare räckvidd.

Typ av underlag: Underlaget du cyklar på har stor effekt på räckvidden. Om du cyklar på en oasfalterad väg förkortas räckvidden.

Vädret: När du cyklar i medvind eller motvind ökar respektive minskar din räckvidd. Temperaturen påverkar den också. Vid extremt låga temperaturer (< o grader) kan batteriet inte lagra lika mycket kraft som annars, vilket förkortar den sträcka du kan cykla.

Kuperad terräng: Du kan cykla längre i plan än i backig terräng. Graden av påverkan beror också på typen av elektriskt system. En mittmonterad motor passar bättre i kuperad terräng tack vare motorns temperaturstabilitet.

Rätt däcktryck: Välpumpade däck rullar alltid lättare och sparar på kraften i batteriet.

Med tanke på att du förmodligen kommer att uppleva ett antal av de faktorer som nämnts ovan följer här några exempel på hur mycket de påverkar:

Om du cyklar på bra asfalt i ett backigt område och du väger 95 kg kan din räckvidd minska med upp till 20 procent jämfört med den räckvidd som anges som genomsnittlig.

Om du cyklar i stark motvind kan det förändra räckvidden med upp till 40 procent.

Om du cyklar på en oasfalterad väg kommer det att förkorta din räckvidd med cirka 30 procent jämfört med cykling på asfalt

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. Rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

8717231355152
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.