Elcykel Bergamont E-Horizon N8 CB Wawe Svart
Elcykel Bergamont E-Horizon N8 CB Wawe Svart

Elcykel Bergamont E-Horizon N8 CB Wawe Svart

291011-052
Fåtal kvar i lager
37 995 kr
Inkl. moms

Bergamont E-Horizon N8 CB 500 Wave

Lättkörd och välutrustad elcykel - En riktigt kraftfull och riktigt välutrustad elcykel som har en modern formgivning och är anpassad för att möta alla krav som den moderna människan ställer på en elassisterad stadscykel 2023. Tack vare kombinationen av en ergonomisk körställning, en komfortabel sadel och dämpad framgaffel så uppnås nästan himmelsk komfort. Det här en supersmidig och lättmanövrerad nöjesmaskin med helt inkapslad drivlina för oss som fördrar bekväm och problemfri cykling, både i och runt omkring stadens alla olika miljöer. 

Nyckel till Bergamonts framgång!

Elegant aluminiumram (Lite AL-6061) med lågt insteg för extra smidigt handhavande

Dämpad framgaffel Suntour Nex E25 som ger en nästan himmelsk komfort oavsett underlag 

Kraftfull elmotor från Bosch (Active Line Plus) generation 3 med dynamisk cykelkänsla och 50Nm i vridmoment

Elegant integrerat batteri på 500 Wh från Bosch som levererar upp till 80 km i räckvidd

Pålitlig och lätthanterlig 8-växlad Nexus drivlina med fotbroms från kvalitetssäkra Shimano 

Reglerbar styrstam kombinerat med ett styre med 40° backsweep ser till att du alltid hittar rätt körställning

Kvalitetsdäck från Schwalbe (Energizer Plus) med 50 mm bredd, lågt rullmotstånd och bra grepp

Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano som ger konsekvent bromsförmåga oavsett förhållanden 

Komfortsadel från Selle Royal (Essenza Plus) och mjuka handtag från BGM (Comfort Ergo grips)

Komplett utrustad med både skärmar, pakethållare, stöd, kedjeskydd och belysning redan från start

Specifikation: Länk till Bergamont hemsida

Storlek: 52 för kroppslängd mellan 165-180

Storlek
  • 52

 

E-Horizon elegant och smidig ram med lågt insteg och bekväm körställning

Under den eleganta lacken döljer sig en robust aluminiumram ett extremt lågt insteg som levererar smidig, trygg och välbalanserad cykling med ett härligt tryck i pedalerna. Du greppar ett styre med en svängd form som ser till att dina händer alltid bibehåller sitt naturliga läge och ger dig en panoramaliknande vy över omgivningen, samtidigt som den reglerbara styrstammen ser till att du alltid kan hitta precis rätt körställning. 

Kraftfull Bosch elmotor med en pålitlig drivlina från Shimano

Kraften kommer från en mittmonterad elmotor från tyska Bosch (Active Line Plus Gen. 3) kombinerat med ett batteri som kortfattat levererar 500 Wh av miljövänlig kraft, vilket sammantaget ger dig en imponerande räckvidd med massor av extra krut i både ben och lungor. Det elegant integrerade batteriet driver inte bara den kraftfulla elektriska motorn utan även den kraftfulla LED-belysningen som säkerställer att du syns även när mörkret faller på.

Lägg därtill en tydlig Purion Display med 5 olika driftslägen, Eco (+40%), Tour (+100%), Sport (180+%) Turbo (+270%), Walk Assist (-5 km/h), som ger dig full kontroll och visar i princip allt du behöver veta. Motorn samarbetar sömlöst med en näst intill bergsäker drivlina med 8 helt inkapslade navväxlar från Shimano (Nexus) och partnerskapet sker effektivt, tyst och ger dig dessutom en imponerande räckvidd.

Robusta hjul och dämpning som absorberar underlagets ojämnheter

Tack vare den dämpade framgaffeln från Suntour (NEX E25) med 63 mm slaglängd och ett par kvalitetsdäck med generös volym så har du dessutom alltid hög komfort. De stabila hjulen med 50 mm breda däck från Schwalbe (Energizer Plus) ger dig inte bara ett pålitligt grepp i kurvorna utan även imponerande rull och snabb acceleration, vilket du tydligt kommer märka när du flyger fram på raksträckor eller drar iväg vid rödlysena. Och eftersom den trivs i höga farter har den utrustats med effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt.

Välutrustad och bekväm elcykel som ser till att du lämna bilen hemma

Helhetskänslan ligger nästan alltid i de små detaljerna, och det heltäckande kedjeskyddet, det robusta skärmarna, den stabila pakethållaren, den kvalitativa belysningen, den reglerbara styrstammen, de smart placerade stödet ger cykeln dess elegant och praktiskt mångsidiga karaktär. En välutrustad och imponerande komfortabel elcykel som ser till att du med gott samvete kan lämna bilen hemma och ser till att du aldrig oroa dig för att dyka upp på jobbet med svettig panna eller med andan i halsen.

50005010
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.