• SPARA −20%
Elcykel | Trek District+ 1C Lowstep 400Wh Blå
Elcykel | Trek District+ 1C Lowstep 400Wh Blå

Elcykel | Trek District+ 1C Lowstep 400Wh Blå

5255239
Fåtal kvar i lager
24 796 kr 30 995 kr -20%
Inkl. moms

Trek District+ 1C Lowstep

Du får 100 % cykelglädje med den här elcykeln från Trek, som är en av världens största varumärken inom cykel - de är tryggt. den här District+ är byggd för stadslivet och göra vardagspysslet lite enklare. Komfortabel körställning med ställbart styre och en bred och skön sadel. Den har 7 inbyggda nav-växlar med ett minimalt underhållsbehov som får kraftfull och tillförlitligt hjälp av en mitt-motor från Bosch.

När du behöver stanna, så ha du en klassisk och pålitlig fotbroms samt en hydraulisk skivbroms fram med pålitlig bromskraft. Dessutom har den all praktisk utrustning som behövs för dagliga turer. Vad säger du till exempel om en stor cykelkorg fram, skärmar, ledlampor, godkänt ramlås, cykelstöd och MIK-pakethållare bak. Helt enkelt! En lättskött elcykel för stadspendlare. Trek District+ är fullt utrustad och redo för nästa cykeltur så snart du är det.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du är beroende av en pålitlig cykel, när du så gott som dagligen för att ta dig runt i stan. Du vill uppgradera till en kraftfull elcykel med minimalt underhållsbehov med fotbroms bak och alla viktiga funktioner som gör verklig skillnad i din vardag.

Inbyggd teknik

Elegant ram i Alpha Smooth Aluminum med (Lowstep) lågt insteg och invändigt kablage, Bosch Active Line-motor som stöder hastigheter upp till 25 km/h med purion display controller. I pakethållaren sitter ett avtagbart och låsbart batteri från Bosch på 400 Wh batteri. En tillförlitlig och så gott som underhållsfri inbyggd drivlina med ett 7-växlat Shimano Nexus-nav, en kraftfull hydraulisk skivbroms fram och frihjulsbroms bak, extrabreda och extrastabila 50c-däck och ergonomiska handtag. Dessutom praktiska tillbehör som skärmar, lampor, lås, cykelkorg fram, MIK-pakethållare bak och parkerar den med ett stabilt cykelstöd.

Därför kommer du att gilla District+

 1. Den komfortabla ramgeometrin Lowstep (lågt insteg) gör det lätt att kliva på och av cykeln
 2. Välj ett batteri på 300, 400 eller 500 Wh, helt efter eget tycke (Vårt pris gäller för 400Wh).
 3. Den är standardutrustad med lampor, skärmar, lås, cykelkorg fram och MIK-pakethållare bak så att du kan vara redo att sticka iväg direkt från butiken
 4. Controllern Bosch Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare
 5. Cyklar du helst med fotbroms? Då är det här elcykeln för dig!

Storlek:

M 160-173

 

Trek District+ 1C | Elcykel med Bosch mittmotor och fotbroms

det här är en fullt utrustad elcykel däck med punkteringsskydd och reflexsidor. Stabila skärmar och pakethållare. Pakethållare med MIK-standard, där du smidigt kan klicka fast dito väskor och korgar. Bra belysning, stabilt stöd, godkänt lås och kedjeskydd.

District+ 1C Lowstep är en trygg elcykel, byggd för stadslivet och en enkel vardag. Den har inbyggd växel med ett minimalt underhållsbehov, tillförlitligt elcykelsystem från Bosch, frihjulsbroms samt en hydraulisk skivbroms fram med pålitlig, vädersäker bromskraft. Dessutom har den all praktisk utrustning som behövs för dagliga turer, t.ex. cykelkorg fram, skärmar, lampor och MIK-pakethållare bak. Marknadsledande Bosch står för elsystemet, och här är det deras tysta och nätta Active Line-motor på 40Nm och som slätar ut alla uppförsbackar och gör det lätt för dig när det behövs som mest.

Därför kommer du gilla den

 1. Boschbatteri i högsta kvalitet på 400Wh. Klarar mist 1000 laddcykler.
 2. Lättanvänd Bosch Purion-display där du ser data som läge, fart, batteristatus mm. Här sätter du också av och på belysningen och du kan välja Walk assist-läge.
 3. En standard elcykel med praktiskt lågt insteg som passar ung som gammal.
 4. Fotbroms bak och stark hydraulisk skivbroms fram.
 5. Cykeln har ett brett användningsområde och funkar utmärkt till jobbpendling och helgutflykter.
 6. Justerbar styrstam som låter dig få en sittställning som passar perfekt för just dig.
 7. Är fullt utrustad cykel. däck med punkteringsskydd och reflexsidor. Stabila skärmar och pakethållare. Pakethållare med MIK-standard, där du smidigt kan klicka fast dito väskor och korgar. Bra belysning, stabilt stöd, godkänt lås och kedjeskydd.

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.