• SPARA -2 000 kr
Husqvarna Eco City 1 LE Dark Green metallic
Husqvarna Eco City 1 LE Dark Green metallic
Husqvarna Eco City 1 LE Dark Green metallic
Husqvarna Eco City 1 LE Dark Green metallic

Husqvarna Eco City 1 LE Dark Green metallic

1202340148
Fåtal kvar i lager
24 990 kr 26 990 kr -2 000 kr
Inkl. moms

Husqvarna Eco City 1 LE | EC1 LE 28" Fotbroms | Dark Green metallic

Husqvarna Eco City 1 är en fantastiskt prisvärd elcykel med bra komfort. Modellen är utrustad med Shimano Nexus 8 växelsystem. Det betyder 8 växlar inbyggt i baknavet med ett minimalt behov av underhåll. EC1 LE har utrustads med 3 bromsarna; Fram och bak hydrauliska skivbromsar från Shimano med pålitlig bromskraft och känsla i alla väder, samt en klassisk fotbroms. Cykeln är utrustad med den följsamma och driftsäkra Shimano Steps E5000 mittmotor, som passar perfekt för stadstrafiken och gör så att att långa distanser eller branta backar inte längre utgör något hinder för din framfart. Växlar och bromsar är rejäla med god tålighet, sittställningen är upprätt och avslappnad. Husqvarna har koll på alla detaljer, stora som små, och cykeln har en genomgående god kvalitet och funktionalitet.

Egenskaper

Färg: Mörk Grön Metallic

Hjul: 28 tum

Ram: 48cm 155-170 cm | 52 cm 165-180 cm

Växlar: 8 Nexus integrerad

Bromsar: Fotbroms och Hydraulisk Skivbroms

Motor: Shimano Steps E5000. 250W 40 Nm (25km/h)

Batteri: Shimano Pack Sh1 418Wh 36V

Display: SC-E5000, LCD-Display

Garanti: 2 års fabrikationsgaranti

Storlek
  • 48
  • 52

 

Bekväm, sportig och lättkörd elcykel från välkända Husqvarna

Eco City 1 är en otroligt effektiv och prisvärd elcykel för att ta sig från A till B i stadstrafiken. Elcykeln har en 40 Nm Shimano Steps E5000-motor, fotbroms och hydrauliska skivbromsar, Shimano-växling och framfjädring. Den praktiska ramsdesignen med lågt insteg . Snyggt monterat bakom sadelröret, 418 Wh kvalitets batteriet från Shimano säkerställer lång räckvidd och de kan enkelt tas bort för laddning. Eco City 1 LE 418 CB är också utrustad med en klassisk fotbroms i bakhjulet.

Husqvarna Eco City 1 LE har en lätt ram av aluminium i unisex modell med lågt insteg så att den är lätt att komma av och på oavsett klädsel, stela höfter, eller helt enkelt bara för att det är bekvämt. Sadeln är en bredare och skön, för att du ska sitta bekvämt även vid längre cykelturer, som det gärna blir när det går så lätt. Cykeln passar precis lika bra till herrar som till damer, den har justerbar styrstam som ger dig möjlighet att hitta din perfekta position på cykeln. Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind. Välbeprövad produkt från klassiska och pålitliga Husqvarna.

Fjädrande framgaffel 

Kanske undrar du vad man ska med en fjädrande framgaffel på en cykel som mest kommer rulla på vanlig väg?! Det har dock visat sig att många som åker elcykel kan få lite problem med handlederna då cykeln är snabbare och mer kraftfull än en vanlig cykel. Dessutom använder de flesta sin elcykel betydligt mer jämfört med en vanlig cykel. Den fjädrande gaffeln ökar komforten och mångsidigheten hos cykeln.

Batteriet räcker upp till 15 mil 

Husqvarna Eco City 1 har en Shimano Steps E5000 motor på 250 watt och 40Nm i vridmoment. Det räcker för de flesta i vardagen. Om du bor i en miljö men långa och branta backar eller om du har en hög kroppsvikt så kan det vara värt att gå på en Husqvarna med starkare motor. Motorn är energisnål och drivs av ett batteri på 418Wh, vilket ger en räckvidd på upp till hela 15 mil i ecoläge beroende på underlag, cyklistens vikt, däcktryck och terräng. Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn genom att välja effektläge via displayen på styret. När du slutar trampa eller bromsar så slutar cykeln automatiskt att driva. På displayen ser du även assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka med mera. Du kan även tända och släcka belysningen från displayen. Dubbla hydrauliska skivbromsar och fotbroms, säkerheten först!

Tåliga och pålitliga komponenter

Cykeln är utrustad med förstärkta däck som är 47mm breda. De lite bredare däcken gör att cykeln rullar mjukare, och ger bättre fäste som kan vara skönt på en elcykel med mycket kraft. Ramstorlek small finns både med 26" eller 28" hjul medans de större storlekarna bara kommer med 28" hjul. Växlarna är 8 till antalet och levereras av välkända Shimano. De styrs enkelt via ett klickreglage på höger sida av styret. Starka hydrauliska skivbromsar sköter inbromsningarna säkert. Allt som allt stryktåliga komponenter som ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Detta är en cykel som är byggd för att hålla!

Komplett utrustad med Pakethållare, skärmar, stöd och belysning

Husqvarna EC1 kommmer från start är utrustad med skärmar fram och bak, pakethållare bak samt ett stöd så att du smidigt kan ställa ifrån sig den. Därmed håller du dig ren och torr från vatten och smuts, och får enkelt med dig alla saker du vill på pakethållaren. Du kan även enkelt hänga på en eller flera cykelväskor. Dessutom är cykeln utrustad med en kraftfull ledbelysning både fram och bak, som båda drivs direkt från elcykelbatteri så att du aldrig behöver tänka på att ladda den separat. En mycket bra och prisvärd elcykel från en kompetent tillverkare - Klassiska Husqvarna.

50005454
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.