• −10%
PRO Handtag Dual Lock Sport, Svart
PRO Handtag Dual Lock Sport, Svart

PRO Handtag Dual Lock Sport Svart 30mm/132,5mm

PRGP0054
I lager
233,10 kr 259,00 kr -10%
Inkl. moms

PRO Dual Lock Sport är ett par låsbara cykelhandtag med bra grepp.

  • Diameter: 30mm
  • Längd: 132,5mm
  • Färg: Svart

 

PRO Dual Lock Sport i svart är ett par cykelhandtag av hög kvalitet som är utformade för att ge en bekväm och säker grepp på cykeln. Handtagen är särskilt utformade för att ge extra stabilitet och stötdämpning under cykelturen.

Handtagen har en diameter på 30 mm och en längd på 132,5 mm, vilket ger en bekväm och ergonomisk passform för de flesta cyklister. De har också en dubbel låsmekanism som säkerställer att handtagen sitter säkert på styret och inte glider under cyklingen.

PRO handtag Dual Lock Sport har en mjuk och bekväm yta som är tillverkad av ett högkvalitativt material som ger en utmärkt grepp och känsla. Handtagen är också mycket lätta och har en ergonomisk form som ger en naturlig position för handen, vilket minskar belastningen på handleden och ökar komforten under cykelturen.

Sammanfattningsvis är PRO Dual Lock Sport ett utmärkt val för cyklister som söker bekvämlighet, stabilitet och stötdämpning under cykelturen. De har en bekväm och ergonomisk passform, en dubbel låsmekanism för extra säkerhet och en mjuk yta som ger utmärkt grepp och känsla.

8717009351386
No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.