• −10%
PRO Handtag Lock on Sport, Svart 30mm/132,5mm

Handtag PRO Lock on Sport 132,5mm

Pro
PRGP0052
I lager
242,10 kr 269,00 kr -10%
Inkl. moms

PRO Lock on Sport ett par schysta handtag med skönt och säkert grepp.

Färg: Svart

Diameter: 30mm

Längd: 132,5mm


 

PRO Lock On Sport är en populär typ av cykelhandtag som är utformat för mountainbikes, hybridcyklar och andra typer av cyklar. "Lock On"-funktionen innebär att handtagen använder en låsmekanism för att fästa på styret, vilket hjälper till att hålla dem säkert på plats och förhindra att de glider eller vrider sig under användning.

Den 30 mm i diameter hänvisar till storleken på handtagen, som är standardstorleken för de flesta mountainbike-styren. Längden på 132,5 mm är en ganska vanlig längd för cykelhandtag och bör passa de flesta vuxenstorlekar på händerna.

Sammanfattningsvis är PRO Lock On Sport-handtagen ett populärt val bland cyklister som söker ett pålitligt, bekvämt och säkert grepp för sitt styre.

No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.