Kedjeolja Morgan Blue Race Oil 125ml

Kedjeolja Morgan Blue Race Oil 125ml

AR00007
I lager
149,00 kr
Inkl. moms

Morgan Blue Race Oil | Kedjeolja 125ml

Morgan Blue Race Oil är en effektiv kedjeolja som är specialgjord för tävling. Fokus vid framtagandet av denna har helt och hållet varit att ta fram en olja som gör drivlinan så friktionsfri det bara går, vilket har resulterat i en olja som spar watt och ger högre fart vid samma kraftinsats.

En riktigt bra sommarolja som passar både till våta- och blöta förhållanden. Den lämpar sig både till racer och MTB, och bara för att den är anpassad för tävlingen betyder det naturligtvis inte att den gör bort sig på träning...

  • Volym: 125ml
  • Specialanpassad för snabbare växling.
  • Passar både blöta och torra förhållanden.
  • Använd till hela drivlinan, kedjan och växlar och allt annat som rör på sig på alla cykeltyper.
  • Design: Bike Nation Label


 

Morgan Blue sponsrar de flesta Pro World Tour-lag såsom Dimension Data, Cannondale-Garmin, FJD, Movistar, Etiixx-QuickStep, Lotto-Jumbo, Tinkoff, Team Sky, Team Giant-Alpecin med flera. Helt enkelt världsklass - Prova du också!

2022-02-04
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.