• -50,00 kr
SmartDNA ISR-märkning Stöldskydd inkl...
SmartDNA ISR-märkning Stöldskydd inkl...
SmartDNA ISR-märkning Stöldskydd inkl...

SmartDNA ISR-märkning Stöldskydd inkl Försäkring

130-336
I lager
645,00 kr 695,00 kr -50,00 kr
Inkl. moms

DNA / ISR-märkning Stöldskydd för Cykel & Barnvagn mm

Då det numera finns små billiga och effektiva sladdlösa kapmaskiner mm som tjuvar snabbt kan använda för att klippa ett godkänt cykelås - Ja då gäller det hitta nya smarta lösningar. ISR-märkning innebär att man skyddar sin egendom med flera petsäkra dekaler (6 stycken) och en fluorescerande UV-vätska som etsar sig in i lacken och plast för all framtid..

DNA-märkning SmartDNA Smart Protection för cykel och barnvagnar inklusive 1 års trygghetsförsäkring som täcker självrisk och åldersavdrag.

Därför ska du använda ISR-märkning för att stoppa tjuven!

 1. Ägaren registrerar enkelt de märkta föremålen genom en unik kod i ISR-registret och om den blir stulen kan Polisen enkelt koppla ihop koden med ägaren.
 2. Tjuven undviker märkta föremål. Stöldskyddsmärkningen har en stark avskräckande effekt, dvs risken att märkta föremål stäljs minskas avsevärt med denna stöldskyddsmärkning!
 3. Märkningen härdar fast och är praktiskt taget omöjlig att avlägsna. Lyckas man få bort en eller flera dekaler kommer ändå den inetsade texten att synas i polisens UV-ljus. 
 4. Registreringen görs enkelt utan krav på vare sig registrerings- eller abonnemangskostnad. En internationell databas håller reda på föremålets ägare. Oavsett vilket land föremålet hittas i går det att spåra ägaren.
 5. Upphittade föremål kan enkelt avslöjas om de är anmält stulet eller slaktat genom att scanna av QR-koden med en smartphone. Märkningen reagerar på UV-ljus vilket gör den lätt att hitta för Polisen. Dekalerna med QR-kod kan sedan även läsas av med hjälp av en smartphone. Polisen får dessutom fram ägaruppgifter i realtid 24/7/365. 

HÄR KAN DU TITTA PÅ EN FILM OM HUR ENKELT DU MÄRKER EN CYKEL


 

DNA märkning för cykel och barnvagnar mm

Märk din cykel eller barnvagn med Smart DNA märkning så blir den helt klart mycket mindre attraktiv att stjäla. Det är i princip omöjlig att ta bort märkningen utan att skada cykeln / barnvagnen vilket gör den svårare att sälja vidare. Polis och försäkringsbolag kan enkelt identifiera den senare och se vem som är dess rättmätige ägare.

Det här ingår i den Röda förpackningen:

Den har samma innehåll som den gröna, men här har vi inkluderat 12 månaders försäkring i priset.

 • 5 st säkra dekaler med ISR kod
 • 1 st säker varningsdekal
 • Ultraviolett märkvätska
 • Påstrykare för etsning
 • SmartDNA/ISR Kontaktkort
 • Instruktion

Registrera din SmartDNA märkning

Du registrerar själv din SmartDNA på tillverkarens hemsida och dina märkta ägodelar blir då möjliga att spåra under obegränsad tid.

2022-03-03
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.