Trek Roscoe 6 Lithium Grey 2023

Trek Roscoe 6 Lithium Grey 2023

1047567-23
I lager
14 699,00 kr
Inkl. moms

Trek Roscoe 6 Lithium Grey/Cobra Blood 2023 

Roscoe 6 är en idealisk inkörsport till mountainbiking för cyklister som vill uppleva lite äventyr på stigarna. Den har förtroendeingivande och greppsäkra plusdäck, dämpad gaffel som tar hand om stötar och gropar, en lättanvänd 1x-drivlina och den kvicka ramgeometrin gör cykeln lättstyrd på tekniska stigar och i slingrande spår.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vet att det stundar roliga tider på stigarna och du vill vara med! Du vill ha en smidig inkörsport till mountainbike-cykling och en cykel som håller intresset på topp och motiverar dig till dagliga skogsturer.

Inbyggd teknik

En stark aluminiumram, förtroendeingivande 27,5+-hjul med breda 2.80 greppsäkra däck och en SR Suntour-gaffel med 120 mm slaglängd. Den har en terrängtålig Shimano-drivlina med 10 växlar och ett stort växelområde för klättring, hydrauliska skivbromsar och en sänkbar sadelstolpe för att skapa extra spelrum på tuffa stigar.

Slutord

Roscoe 6 är din nya bästa kompis på stigarna. Den är tålmodig, lekfull och förtroendeingivande. Det handlar om att komma ut i skogen, ha roligt och njuta av alla härliga stigar!

Storlek: S 150-170cm 

Storlek
  • S

 

Därför kommer du att gilla den.

  1. Det är mycket roligare att vara en bättre cyklist: Roscoe är så stabil och förlåtande att den fungerar som en omedelbar uppgradering av din förmåga
  2. Även om det skulle gå hett till levererar de breda 27,5+-däcken bättre tillit, grepp och stabilitet
  3. Med en sänkbar sadelstolpe kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du forsar nedför
  4. Den har pakethållarfästen så varför inte ta den till affären eller på cykelsemestern
50004255
2022-08-26
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.