Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo

Gazelle Makki Load Cargo

Gazelle
A7931
Beställningsvara 2 veckor
56 995,00 kr
Inkl. moms

Gazelle Makki Load Cargo

Makki Load har utformats och byggts med föräldrar och barns önskemål som utgångspunkt. Detta gör att Makki Load inte är en vanlig eldriven lastcykel utan till en riktigt högkvalitativ och genomtänkt eldriven lastcykel med ikonisk design som du och dina barn alltid kommer tycka om att använda. All uppmärksamhet har ägnats åt säkerhet och komfort för både dig och de små passagerarna. Och med det väl genomtänkta tillbehören som tillval vågar ni faktiskt göra Makki Load till familjens andra bil.

  • Batteri: Bosch 500Wh Powerpack som är smart placerat.
  • Motor: Bosch Perfomence Line 65 Nm inbyggd i ramen vid vevpartiet
  • Display: Bosch monterad på styrstången.
  • Parkeringsstöd: Gazelle - Helt enkelt marknadens bästa.
  • Låda: Säker och högt placerad tillverkad i stark och säker EPP (Expanded Polypropylene).
  • Växel: Enviola 380 - Smooth steglös växling.

 

Gazelle grundades 1892 0ch har tillverkat cyklar i Nederländerna i mer än 130 år. Gazelle bygger elcyklar som har smart design och är tekniskt innovativa som är lätta, högkvalitativa och bekväma.

Vid fabrikens produktion är kvalitet alltid högsta prioritet och Royal Dutch Gazelle har som standard på alla sina cyklar ISO-9001. Gazelle tillverkar ca 300 000 cyklar om året - De gör detta med passion och engagemang! 

Hur fungerar en el cykel med Bosch centermotor? Den har en högkvalitativt utvecklad hastighetssensor, vilken som namnet antyder mäter hur snabbt du cyklar. Dessutom fastställs ditt körbeteendet av en pedalkraftssensor och detta Impulse systemet har dessutom en växlingssensorn. Denna sensor avbryter hjälpfunktionen under en fjärdedels sekund medan du växlar, vilket gör det möjligt för dig att fortsätta trampa medan du växlar. Tillsammans fastställer sensorerna graden av hjälp som ges av motorn baserat på din hjälpnivåinställning Eco, Tour, Sport eller Turbo och den pedalkraften du utvecklar. Du ställer in hjälpnivån själv med handtagsreglaget på styrstången.

Räckvidden är beroende av olika faktorer. Din cykelhastighet har stor påverkan. Nedan anges den genomsnittliga räckvidden vid olika hastigheter. Förutom hastigheten finns andra yttre faktorer som påverkar räckvidden. Den räckvidd som anges i våra broschyrer och handböcker är genomsnittlig. Här nedan förutsätts att den genomsnittliga cyklisten väger 70kg som cyklar på relativt plant vägunderlag och växlar aktivt.

Körsträcka för Makki Load utrustad med Bosch med 500 Wh batteri

  • Eco: 105 km
  • Tour 65 km
  • Sport 50 km
  • Turbo: 40 km

Tillval:

Regnkapell: fr 3295 kr

Lådskydd: fr 1100 kr

Framsäte: fr 900 kr

Förvaringslåda: fr 600 kr

2022-09-02
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.