Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder
Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder
Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder
Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder
Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder
Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder

Cykellarm Knog Scout Bike Alarm & Finder

KN13080
I lager
599 kr
Inkl. moms

Knog Scout Bike Alarm & Finder

Vi förstår att din cykel är en uppskattad ägodel och att lämna den utan uppsikt, även när den är låst, kan vara riskabelt. Scout cykel larm ger oöverträffad säkerhet genom att kombinera både en extremt hög 85db cykellarmfunktion med en mycket exakt cykelsökare, med hjälp av Apples "Find My"-app. Med Scout är framtiden för cykelsäkerhet är äntligen här.

När den väl är kopplad kommer varje rörelse av en Scout-monterad cykel att utlösa det rörelsekänsliga ljudlarmet med 85 decibel som avskräcker varje ytterligare rörelse och varnar cykelns ägare, både genom larmet och via ett meddelande som automatiskt skickas till ägarens iPhone (när den är i Bluetooth-räckvidd). Neon färgade silikonskydd tillhandahålls för att annonsera säkerhetsanordning (om så önskas) eller så väljer man att vara diskret och gömma den under som på bilde under flaskhållaren och överraska tjuven!

Sedan i ett scenario där en cykel utrustad med Scout inte är där ägaren har lämnat den, kan den snabbt lokaliseras med Apples nätverk via appen "Hitta min".

 • Kompatibel endast med iOS (iPhone, Apple Watch och iPad)
 • Rörelsekänsligt 85 db ljudlarm för omedelbar avskräckning
 • Kan hittas snabbt med Apples "Hitta min"-app
 • Drivs med Knogs iOS-app
 • Neongult silikonskydd tillhandahålls för att annonsera säkerhetsanordning (om så önskas)
 • Aktivera/avaktivera med knapp (inom 1,5 m) eller app inom bluetooth-räckvidd
 • Lysdioder visar larmstatus och batteriladdning
 • USB-C uppladdningsbar med 6 månaders batteritid (kabel ingår inte)
 • Vattentålig IP66 klassning
 • Mått 10,7 x 2,5 x 0,8 cm
 • Drift temp -20 till 50°C
 • Vikt endast 25 gram

 

Lätt och smidigt larm och tracker för din cykel

Knog är engagerade och drivna av att utveckla innovativa produkter för cyklister. Äntligen får cyklister friheten att säkert kunna lämna sin cykel. Scout har utvecklats i över tre år, vilket är ett tydligt tecken på hur komplicerat det var att uppnå dubbelfunktion cykellarm och söksystem i en specialkonstruerad enhet” säger Knog medgrundare Hugo Davidson. Han lägger till “Vi är nu överlyckliga med slutprodukten, vilken har överträffat våra redan höga förväntningar. Vi tror verkligen att Scout representerar framtidens cykelsäkerhet”

 1. Larm. Vid en lättare beröring hörs ett tydligt BEEP. Vi upprepade eller kraftigare rörelser går larmet igång och tjuter med hela 85db. En bra metod att skrämma bort tvivelaktiga personer som inte kan skilja på mitt och ditt.
 2. Bike Finder. Scout har en inbyggd Air tag, som du med hjälp av en iPhone och appen "Hitta" kan spåra din försvunna cykel. 
 3. Den väger endast 25 gram och går att montera i ramens hål för flaskställ och du kan ha ett flaskställ över din Knog Scout.
 4. Det följer med speciella skruvar och ett dito specialverktyg, så att ingen annan ska kunna skruva loss din Scout.
 5. Knog Scout är vattentät IP66. Men det följer också med ett vattentätt gummihölje i kontrastgult, som också kan vara bra för att markera och skrämma bort tjuvar – kom inte hit, det är larmat!
 6. Inbyggt och uppladdningsbart batteri och batteritiden är på hela 6 månader!
 7. Laddningstid 4 tim med vanlig USB-C kabel. (kabel ingår inte).
 8. Har du en iPhone och är van att använda den så är Scout enkel att använda och enkel att sätta upp, scanna bara QR-koden på förpackningen och följ instruktionerna i filmen.
 9. Du sköter och styr din Scout via Knogs app. Här sätter du på och av larmet, samt kan göra flera andra inställningar. Det finns även en fysisk liten på-knapp på själva enheten. Scout kommunicerar till din smartphone/smartwatch med Bluetooth, så du måste vara inom blåtands täckning för att styra din Scout. Men larm och Bike finder-funktionen är givetvis på även när du är utom räckvidd.
9328389030779
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.