Radieslipning Långfärdskridskor
Radieslipning Långfärdskridskor

Radieslipning Långfärdskridskor

Kurva
I lager
299,00 kr
Inkl. moms

Kurva eller radieslipning av långfärdsskridskor

Produkt: Valfri radie 21-33M med vass långfärdsslipning 

Skolboken säger att ordet för en rät linje från cirkelns medelpunkt till dess periferi kallas radie (r). Radie är alltså det som många långfärdsåkare kallar för "kurvan". Har du slipat bort skridskoskenans original radie? Det gäller framförallt för skridskor som man har handslipats ofta och då får en differens i skenans kurva och fått en så kallad dubbelkurva. För att kunna åka med tekniskt full kontroll så behöver man då återställa skenan och för det krävs en radieslipning.

Ett annat vanligt skäl till en radieslipning är att åkaren vill ändra skridskons egenskaper och få ett längre eller kortare skär. Då hjälper jag gärna till om du kanske vill prova på den idag så populära lite kortare kurvan på dina långfärdsskridskor? Med en kortare radie 21-25 M får du en kvickare och mer lättsvängd skridskoåkning, med en klassisk allround radie 27-28 M återställer du skenan till de flesta långfärdsskridskors (som har bindning med lös häl) original radie. Allt påverkas dessutom av skenans skärpa, din kroppsvikt och isens hårdhet. 

Du är välkommen till mitt skridskosliperi på Sankt Paulsgatan 43 så hjälper jag till med kurvslipning i mina slipmaskiner. Jag erbjuder radieslipning till långfärdskridskor mellan 21-33 meters radie. Så kom till Roger när du vill ha ett skickligt utfört hantverk med ett perfekt resultat av dina långfärdsskridskor med snabb leverans från det egna sliperiet hos Söders Cykelbutik i Stockholm.

Lämna in och hämta ut dem färdigslipade efter 1-2 arbetsdagar, du kan betala när du hämtar ut dem eller så klickar du hem tjänsten här i vår e-handel och betalar med ditt Klarna konto, Faktura 30 dagar, Visa, MasterCard, Amex eller Swish - Obs! Då väljer du (alternativet) hämta i butik

Glöm inte att välja radie i meddelanderutan vid check-out i kassan

Nyhet! Nu kan även du som inte bor i stan skicka in dina långfärdskridskor för slipning med vår frakttjänst hos DHL.

  1. Vid din beställning, skriv gärna i meddelanderutan eller skicka gärna med en lapp i förpackningen vilken radie du önskar.
  2. Du väljer i kassan fraktalternativet DHL Servicepoint så gäller den för både tur och returfrakten.
  3. Vi skickar en fraktsedel till din epostadress.
  4. Du packar dina skridskor (1 par) i en lämplig kartong lämnar in dem hos ett DHL Servicepoint ombud.
  5. DHL kör sedan ut paketet med dina skridskor som företagspaket till oss, normalt inom 1-2 arbetsdagar.
  6. Jag slipar sedan så fort jag hinner och skicka sedan tillbaka dem till ditt närmaste paketombud för DHL Servicepoint.
  7. Leveranstid totalt ca en vecka med slipning och frakter T&R.

 

Välkommen till slipspecialisten på Södermalm i Stockholm

Snabba leveranser från slipspecialisten på skridskor med eget sliperi på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm, T-Mariatorget uppgång Polisstation. Roger började slipa skridskor i Harrfors sportaffär redan på 70-talet och har nu över 45 års erfarenhet av skridskoslipning!

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.