• Ny
Slipning Långfärdskridskor Underhåll

Slipning Långfärdskridskor Underhåll

1-7 dagar
199,00 kr
Inkl. moms

Underhållsslipning av långfärdsskridsko.

Du får en underhållsslipning med plan profil, ett proffsigt utfört hantverk i någon av mina slipmaskiner så att dina långfärdsskridskor får vassa skenor igen med den inlämnade kurvans profil fortfarande intakt - det är tryggt! Leveranstid för underhållsslipning är normalt till nästa vardag.

Du är välkommen till mitt skridskosliperi på Sankt Paulsgatan 43 så hjälper jag till med UH-slipning av långfärdskridkorna i mina slipmaskiner. Lämna in och hämta ut dem klara efter 1-2 arbetsdagar, du kan betala när du hämtar dem eller så klickar du hem tjänsten i vår e-handel och betalar med ditt Klarna konto, Faktura 30 dagar, Visa, MasterCard, Amex eller Swish - Obs! Då väljer du (fraktalternativet) hämta i butik

Nyhet! Nu kan även du som inte bor i stan skicka in dina långfärdskridskor för slipning med vår frakttjänst hos DHL.

  1. Du väljer i kassan fraktalternativet DHL Servicepoint så gäller den för både tur och returfrakten.
  2. Vi skickar ut fraktsedel till din epostadress.
  3. Du packar dina skridskor (1 par) i en lämplig kartong lämnar in dem hos ett DHL Servicepoint ombud.
  4. DHL kör sedan ut paketet med dina skridskor som företagspaket till oss.
  5. Jag slipar sedan så fort jag hinner och skicka sedan tillbaka dem till ditt närmaste paketombud för DHL Servicepoint.
  6. Leveranstid blir ca 1 vecka med T&R frakter.

 

Välkommen till slipspecialisten på Södermalm i Stockholm

Snabba leveranser från slipspecialisten på skridskor med eget sliperi på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm, T-Mariatorget uppgång Polisstation. Roger började slipa skridskor i Harrfors sportaffär redan på 70-talet och har nu över 45 års erfarenhet av skridskoslipning!

Behöver du även kanske slipa en ny eller återställa till den kurva du hade?

Skolboken säger att ordet för en rät linje från cirkelns medelpunkt till dess periferi kallas radie (r). Radie är alltså det som många långfärdsåkare kallar för "kurvan". Har du slipat bort skridskoskenans original radie så hjälper jag gärna till att återställa kurvan igen eller vill du kanske prova på den idag så populära lite kortare kurvan på dina långfärdsskridskor? Med en kortare radie 21-25 M får du en kvickare och lättsvängd skridskoåkning, med en klassisk radie 27-28 M får du desto mer allround åkning och återställer då ofta skenan till det flesta tillverkares originalradie. Allt påverkas dessutom av skenans skärpa, din kroppsvikt och isens hårdhet. 

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.