Sadel Bontrager Verse Elit short 155mm Svart
Sadel Bontrager Verse Elit short 155mm Svart

Sadel Bontrager Verse Elit short 155mm Svart

5254984
Fåtal kvar i lager
1 499 kr
Inkl. moms

Bontrager Verse Elit short Cykelsadel

Den här sadeln från Bontrager är bekväm i alla åkställningar och dicipliner, oavsett könstillhörighet bl.a. tack vare den korta profilen. Wing Flex gör att sadelns sidor kan böjas och anpassa sig efter rörelserna hos insidan av cyklistens lår och bäckenrotationen.

  1. Den korta profilen erbjuder riktad support för alla cyklister, oavsett könstillhörighet i en prestationsinriktad åkställning
  2. Wing Flex gör att sidorna av skalet kan böjas och anpassa sig till rörelserna hos insidan av cyklistens lår och bäckenrotationen.
  3. Fullängdskanalen minskar trycket på mjukdelarna för långvarig komfort och funktion
  4. En fjäderlätt stomme med rails i austenit som är lättare och starkare än ihålig titan
  5. Elite-skumgummistoppning för extra komfort och låg vikt
  6. Flera tillgängliga bredder och en större yta för infästning av klämbultarna på railsen ger fler möjligheter för inpassning
  7. inForm-sadlarna konstrueras efter de senaste biomekaniska forskningsrönen för bästa möjliga prestanda och komfort
  8. Blendr-tillbehörsfästen ger ett prydligt integrerat fäste för en Flare-baklampa

Storlek: Längd 250 x Bredd 155mm

 

Bontrager Verse Short Elite är den mångsidiga lättviktssadeln som är perfekt för den prestationsinriktade cyklisten och ger en effektiv åkställning för hastighet samt kontroll var du än cyklar – och den finns tillgänglig i många olika storlekar, så att du kan vara säker på att hitta en sadel som passar för dig. Med Verse får du en prestationsinriktad position som är rätt i alla typer av terräng. Den lätta, hållbara designen ger perfekt stöd och tryckutjämning. Det ger dig bättre komfort och kraft på landsvägen eller i terrängen. Verse Elite har rails av austenit som är lättare än titan, en inForm-konstruktion med fullängdskanal för bästa möjliga komfort och prestanda samt ett Blendr-fäste för en Flare-baklampa.

601842638712
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.