• -1 499,00 kr
Cykelvagn Hamax Outback 1 Röd/Svart
Cykelvagn Hamax Outback 1 Röd/Svart

Cykelvagn Hamax Outback 1 Röd/Svart

HAM400065
Fåtal kvar i lager
7 500,00 kr 8 999,00 kr -1 499,00 kr
Inkl. moms

Hamax Outback One cykelvagn för ett barn i den nya Röd/Svart kulören.

En cykelvagn är perfekt för att transportera barnen och träna samtidigt. Outback kan användas som cykelvagn, promenadvagn, joggingvagn* och skidvagn*.

Den unika designen med en utanpåliggande aluminiumram ger cykelvagnen högsta säkerhet. Fjädringen justeras med en hand och gör att vagnens styvhet kan anpassas efter underlag och packning. På så sätt får barnet högsta komfort och föräldern en användarvänlig produkt. Double-locking system gör att du snabbt kan göra om vagnen från barnvagn till cykelvagn och vice versa. Det greppvänliga foam-handtaget kan justeras fritt i höjd för att ge föräldern en ergonomisk användning. Vagnens konstruktion gör den oerhört lättmanövrerad oavsett utförande

Cykelarm och stroller hjul ingår

Hamax multifunktionella cykelvagn omvandlas till en barnvagn genom att helt enkelt ta bort cykelarmen och ansluta ett barnvagnshjul. *Löparkitt och skidsett säljs som tillbehör.

Safe Connection Point

Tydliga indikatorer visar grönt när vagnen är rätt monterad och rödt när vagnen er felmonterad.

Justerbar fjädring

Fjädringen kan enkelt justeras med en hand och gör att vagnens styvhet kan anpassas efter underlag och packning. På så sätt får barnet högsta komfort och föräldern en användarvänlig produkt.

Köp den billigast online och hämta ut den fraktfritt i butiken på Södermalm i Stockholm

Justerbar ryggställning

På modellerna som är producerade från 2019 kan ryggen lutas för en mer komfortabel viloställning till barnet. Ryggen kan ställas i tre olika positioner, 12 grader som mest.

*Löparkit och skidset säljs som tillbehör.


 

Cykelvagn Hamax Outback One

Fäst Outback till din cykel och utforska världen tillsammans med ditt barn. Den robusta och rymliga aluminiumramen håller ditt barn tryggt och bekvämt under hela resan.

Barnvagn

Byt enkelt från cykelarm till barnvagnshjulet för att göra Outback till en barnvagn för en promenad eller shoppingtur.

Outback cykelvagn testvinnare i Sverige och Norge!

Outback har vunnit flera tester på cyklevagnar i Sverige och Norge, de som sticker ut är den goda kvaliten, säkerheten och komforten för barnet.

Bäst i test i Sverige best-i-test.se:

«Det märks att Hamax Outback är lika bra genomtänkt för cykling som för att gå med, och den blir därför snabbt en favorit för hela famlijen. Hamax Outback briljerar som mest med sina utarbetade funktioner.»

Bäst i test i den Norska magasinet «Foreldre og barn»:

«Här var alla i testpanelen eniga, barnen, föräldrara och cykelexpertern skickade denna rätt upp på förstaplatsen. Här är det både nytt och bra på alla de viktiga punkterna.»

Bäst i test i NAF (Norges Automobil Forbund):

«Hamax Outback är en solid vagn som andas kvalite. Den ger också gott om plats och bra komfort för barnen. Den har ett hårt golv som säkrar barnen mot stötar underifrån.»

2023-04-03
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.