Muc-Off Cykelrengöring 1L Sprayflaska
Muc-Off Cykelrengöring 1L Sprayflaska

Muc-Off Cykelrengöring 1L Sprayflaska

904-CT
I lager
219 kr
Inkl. moms

Muc-off Cykelrengöring med sprayflaska 1 liter biologiskt nedbrytbar.

Perfekt efter en ordentligt cykelrunda på landsvägen eller i skogen. Tar effektivt bort lera, olja, sand, insekter och annan smuts.

 

Muc-Off Cykelrengöring i 1L sprayflaska är en högkvalitativ och effektiv rengöringsmedel som är speciellt utformad för att ta bort smuts och fett från din cykel. Med hjälp av en unik formula som innehåller biologiskt nedbrytbara ingredienser, är denna cykelrengöring skonsam mot miljön och säker att använda på alla ytor på din cykel.

Denna rengöring är utformad för att effektivt ta bort smuts och fett från kedjan, växlarna, bromsarna, ramen och andra delar av cykeln. Den är också effektiv på fläckar och smuts som är svåra att ta bort med vanligt vatten och diskmedel.

Muc-Off Cykelrengöring är lätt att använda med hjälp av en sprayflaska, vilket gör det enkelt att applicera rengöringsmedlet på ytan som ska rengöras. Efter applicering, låt rengöringsmedlet sitta i några minuter och skölj sedan av med vatten för att få en ren och fräsch cykel.

Med en storlek på 1 liter räcker denna sprayflaska länge och ger en pålitlig lösning för att hålla din cykel ren och i gott skick. Sammanfattningsvis är Muc-Off Cykelrengöring i 1L sprayflaska ett utmärkt val för cyklister som vill ha en effektiv och skonsam rengöring för sin cykel.

5037835904000
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.