Muc-off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube 50 ml
Muc-off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube 50 ml

Muc-off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube 50 ml

1105-S
I lager
149 kr
Inkl. moms

Kedjeolja Muc-off elcyklar

Muc Off kedjeolja E-Bike Wet Weather Ceramic Lube är speciellt anpassad för elcyklar med avancerad formula med Boron Nitride för de flesta typer av förhållanden som skapar en slitstark keramisk beläggning som ger ökad hållbarhet och prestanda som ger dig mjukare och tystare växlingar.

  • Idealisk för både landsvägscyklar, gravelcyklar och mountainbikes
  • Biologiskt nedbrytbar och 90% organisk
  • Kan appliceras på kedjor, kablar, reglage och växelförare
  • Pipettsystem för enkel applicering
  • Inbyggt spårämne för UV - Säkerställer exakt applicering för att ge ett 100%-igt skydd
  • Innehåll: 50 ml

 

Muc-Off kedjeolja - Bra val när du är rädd om din elcykel

Muc-Off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube i 50 ml-flaska är en högpresterande kedjeolja som är utformad för att fungera optimalt i våta väderförhållanden. Denna kedjeolja innehåller keramiska partiklar som minskar friktionen mellan kedjans rörliga delar, vilket ger en smidig och tyst cykeltur.

Denna kedjeolja är speciellt utformad för elcyklar, som ofta utsätts för högre belastning på grund av högre hastigheter och mer kraftfulla motorer. Oljan hjälper till att minska slitage på kedjan och andra rörliga delar på elcykeln, vilket förlänger dess livslängd.

Muc-Off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube är också vattenavvisande och hjälper till att skydda kedjan mot rost och korrosion. Oljan är lätt att applicera med hjälp av en droppflaska, vilket gör det enkelt att applicera oljan på kedjan och andra rörliga delar på cykeln.

Sammanfattningsvis är Muc-Off E-Bike Wet Weather Ceramic Lube en högpresterande kedjeolja som är speciellt utformad för elcyklar och fungerar optimalt i våta väderförhållanden. Oljan hjälper till att minska slitage på kedjan och förlänga dess livslängd samtidigt som den skyddar mot rost och korrosion.

5037835110500
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.