Muc-off Punk Powder, Biologiskt rengöringspulver
Muc-off Punk Powder, Biologiskt rengöringspulver

Muc-off Punk Powder, Biologiskt rengöringspulver

20561
I lager
489 kr
Inkl. moms

Punk Powder är framtidens cykelrengöring - och framtiden är redan här!

Världens första plastfria cykelrengöringsmedel till cyklar, Punk Powder. Varje Twin Pack innehåller 92 % mindre förpackning än den jämförbara 2x1L vanliga Nano Tech cykelrengöringsmedlet. Och alla med samma otroliga effekt!

För att ytterligare minimera plast- och vattenförbrukningen samt deras koldioxidavtryck skapade Muc-Off denna episka pulverrengöringsmedel. Under tre år testades hundratals versioner tills man hittade den perfekta formeln. Med biologiskt nedbrytbara ingredienser (varav 75 % är växtbaserade) är detta nya rengöringsmedel inte bara bra för konsumenten och miljön, utan även för alla cyklar och delar.

Det praktiskt taget eliminerade förpackningsavfallet, de biologiskt nedbrytbara ingredienserna och den effektiva verkan gör det till den perfekta produkten! Den snabbt upplösande formeln innebär att rengöringsmedlet är klart på några sekunder efter tillsättning av vatten och kan till och med användas med regnvatten. Ta bara fram din tomma Muc-Off-flaska eller använd den nya aluminiumflaskan "Lifetime" och börja rengöra. Fungerar även med högtryckstvätten och skapar ett underbart skum!

Förpackningarna är 100 % plastfria och påsarna är till och med komposterbara (enligt EN13432) och tillverkade av förnybara material. Till och med det tryckta bläcket är växtbaserat.

Förpackningen innehåller:

2x2 påsar Punk Powder som totalt ger 4L liter cykelrengöringsmedel

 
5037835211832
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.