• Ny
Elite Ozone Protect Cream Chamois 150ml

Elite Ozone Protect Cream Chamois 150ml

EL00401325
I lager
249,00 kr
Inkl. moms

Chamois kräm 150ml

Cykla som en riktig mästare och njut av långa bekväma turer! Med Elite Ozone Protect Cream som är bra både före och efter tävlingar.

Den här välbepövade och omtyckta Chamois krämen Ozone kommer från Elite. Krämen minska och lindrar skav, irritation. Den är perfekt för att skydda och återfukta områden på huden som utsätts för skav, svettningar och irritationer orsakade av nära kontakt med kläder, skor eller andra föremål. Lämplig för alla sportaktiviteter, men den är särskilt avsedd för cykeltävlingar som till exempel Vättern Rundan och rekommenderas för både män och kvinnor och för att skydda ömtålig perinatal hud från bakteriella och svampinfektioner. Dermatologiskt testad. Innehåller ozoniserad solrosolja som förhindrar mikrobiell tillväxt och hjälper huden att reparera processer.

 
2023-05-16
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.