• SPARA -254 kr
Sadel, Pro Stealth Sport AF 152mm svart
Sadel, Pro Stealth Sport AF 152mm svart

Sadel, Pro Stealth Sport AF 152mm svart

Pro
PRSA0197
I lager
895 kr 1 149 kr -254 kr
Inkl. moms

Pro Stealth Sport AF Sadel

Cykelsadeln PRO Stealth Sport är en perfekt utformad sadel som passar bra både för mountainbike och landsvägsracer. Anatomiskt utformad (AF) för att minska trycket på dina utsatta kroppsdelar. Pro Stealth har en väldigt bra aerodynamik. En väldigt omtyckt och populär modell som inte kostar skjortan...

 

Pro Stealth Sport sadel med komfort och prestanda för cyklister. 

Cykelsadeln Pro Stealth Sport AF är en populär modell som är utformad för att ge både komfort och prestanda för cyklister. Sadeln är utrustad med en aerodynamisk design och tillverkad av högkvalitativa material för att hålla länge och klara av olika väderförhållanden.

Nyckeln till varför den här sadeln är så populär

  1. Pro Stealth Sport AF har en smal och långsträckt profil som hjälper till att minska luftmotståndet under cykelturen. Detta gör den särskilt lämplig för landsvägscykling eller tävlingssammanhang där varje sekund kan göra skillnad. Sadeln är också utformad för att ge ett bra stöd och avlasta trycket på känsliga områden, vilket minskar risken för obehag eller smärta under längre cykelturer.
  2. En av de unika egenskaperna hos Pro Stealth Sport AF är dess anatomiska utformning. Sadeln är utformad för att passa kroppens naturliga anatomi och har en fördjupning i mitten som bidrar till att minska trycket på perinealområdet. Detta kan vara särskilt viktigt för manliga cyklister för att undvika obehag eller skador på nerver och blodkärl i det området.
  3. Pro Stealth Sport AF är också utrustad med en vaddering av hög densitet för att ge extra komfort under cykelturen. Samtidigt är sadeln tillräckligt styv för att ge bra kraftöverföring och stabilitet. Den är även utrustad med en kolfiberförstärkt bas, vilket bidrar till att hålla nere vikten samtidigt som den bibehåller hållbarheten.

Slutligen är Pro Stealth Sport AF-sadeln justerbar för att passa olika cyklisters preferenser och anpassa sig till olika cykeltyper. Det finns möjlighet att justera sadelns position i längdled, samt justera vinkeln för att hitta den optimala sittställningen för maximal komfort och prestanda. Sammanfattningsvis är Pro Stealth Sport AF en högkvalitativ cykelsadel med aerodynamisk design, anatomisk utformning och justerbarhet för att ge både komfort och prestanda för cyklister.

8717009419093
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.