• SPARA -180 kr
Väska PRO Gravel för Styre 8L
Väska PRO Gravel för Styre 8L
Väska PRO Gravel för Styre 8L
Väska PRO Gravel för Styre 8L

Väska PRO Gravel för Styre 8L

Pro
PRBA0052
I lager
699 kr 879 kr -180 kr
Inkl. moms

PRO Styrväska Gravel 8L

Från Pro kommer den här gravel inriktade väskan. Den är slitstarka och vädertåliga. Den här 8 liters väskan spänner du fast på styret, funkar såklar även på racer och mtb.

  • Högkvalitativt och vattentätt material
  • Kapacitet på 8 liter
  • Speciellt fack för vätskeblåsa

 

Styrväska PRO Discover Gravel 8L

Den här styrväskan är tillverkad av högkvalitativt och vattentätt material som skyddar dina tillhörigheter från regn och fukt. Det finns också en speciell fack för vätskeblåsa, vilket gör den till en idealisk följeslagare för långa cykelturer.

Styrväskan Gravel 8L passar perfekt för cyklister som vill utforska nya terräng och behöver en pålitlig följeslagare för att förvara sina tillhörigheter. Den är också idealisk för långa cykelturer där du behöver förvara vätska och andra nödvändigheter på ett säkert och tillgängligt sätt.

Styrväskan är grå och har en stilren design som passar perfekt för både landsvägscyklar och pendlingcyklar. Den är enkel att montera på styret och är tillverkad för att vara hållbar och tålig mot daglig användning.

Sammanfattningsvis är Styrväska PRO Discover Gravel 8 l grå den perfekta följeslagaren för cyklister som vill utforska nya terräng och behöver en pålitlig följeslagare att lita på. Med högkvalitativt och vattentätt material, en kapacitet på 8 liter och ett speciellt fack för vätskeblåsa, är den en oumbärlig accessoar för alla cyklister.

8717009389891
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.