• SPARA -500 kr
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm
Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm

Sadel PRO Turnix AF Gel Svart 142mm

Pro
PRSA0291
I lager
799 kr 1 299 kr -500 kr
Inkl. moms

PRO Sadel Turnix AF Gel Svart 142mm

Landsvägssadel för riktigt sköna cykelrundor. Turnix Gelflow är en kurvad landsvägssadel med ett dämpande gelinlägg som passar cyklister som är relativt rörliga i kroppen och som bara rör litegrann på överkroppen i tramprörelsen. Det mjuka gelinlägget ger extra komfort och gör att den passar både gravel och MTB.

PRO Sadel Turnix AF Gel är det ultimata valet för cyklister som prioriterar komfort under sina turer. Denna sadel är utformad för att erbjuda en bekväm och smidig upplevelse för cyklister av alla nivåer.

Vikt: 289 gram

Bredd: 142mm

Färg: svart

Typ av sadel: Landsväg/Gravel/MTB

Material rails: stainless steel

 

Bekväm cykelsadel med Gelstoppning till din Racer eller Gravelbike

Turnix Gelflow är ett extra lager mjukt gel som gör att den passar cyklister som prioriterar att sitta skönt på sadeln.

Den kurvade formen tillåter kroppen att röra sig naturligt i trampningen i upprätt position och den smala spetsen gör att den inte skaver på insidan av låren, det gör att du kan köra riktigt långa pass och ha det bekvämt men också kunna trycka på ordentligt i slutspurten. EVA-stoppning ger suverän support och förebygger obehagligt tryck och domningskänslor och den glasfiberförstärkta stommen ger stabilitet så att du kan luta dig framåt och pressa riktigt hårt utan att sadeln flexar. Ytskikt i PU-material hjälper dig att hålla perfekt position och sadelkontakt även när du kör på ojämnt underlag. Dom rostfria skenorna står emot frätskador vilket gör att sadeln kommer hålla länge och det stora utrymmet mellan stommen och skenorna gör det enkelt att finjustera sittställningen.

Fyra nycklar till en skön sadel

  1. Gelstoppning för Extra Komfort: Det som särskiljer Turnix AF Gel är dess gelstoppning. Gelstoppningen minskar tryckpunkter och ger extra stötdämpning, vilket gör din cykeltur bekväm och mindre påfrestande för kroppen.
  2. Optimal Bredd: Med en välavvägd bredd är Turnix AF Gel utformad för att stödja dina sittben på ett effektivt sätt. Detta främjar en korrekt kroppsställning och minskar obehag även under längre turer.
  3. Snygg Design: Denna sadel har en stilren design som smälter väl samman med de flesta cyklar. Den svarta färgen ger den en tidlös och elegant look.
  4. Optimerad för Komfort: Turnix AF Gel har en design som är skräddarsydd för att ge cyklister den komfort de förtjänar. Oavsett om du är en pendlande cyklist i Stockholm eller en äventyrslysten terrängcyklist, kommer denna sadel att erbjuda komfort hela vägen.

Oavsett din cykelnivå eller användningsområde är PRO Sadel Turnix AF Gel den perfekta lösningen för att göra dina cykelturer så bekväma som möjligt. Njut av varje ögonblick på din cykel med den extra komfort som denna sadel erbjuder. Lyckliga tramp!

8717009388726
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.