• SPARA -450 kr
Sadel Pro Turnix Performance AF 152mm svart
Sadel Pro Turnix Performance AF 152mm svart

Sadel Pro Turnix Performance AF 152mm svart

Pro
PRSA0339
I lager
1 099 kr 1 549 kr -450 kr
Inkl. moms

Pro Turnix Performance AF Cykelsadel

PRO Turnix Performance är en sadel med rostfria skenor och en kolfiberstomme. Den är designad för att passa många olika typer av cylister men framför allt dem som föredrar en stabil och balanserad fördelning av trycket. Kompatibel med PRO sadeltillbehör

Kortfakta

AF: Anatomisk utskärning för tryckavlastning

Ovandel: Slitstarkt PU-skydd

Stomme: Förstärkt kolfiber​

Stoppning: lättvikts-EVA

Räls: Räls i rostfritt stål​

Bredd: 152mm

 

Prestanda och komfort i perfekt balans - Sadel Pro Turnix Performance

Sadel Pro Turnix Performance AF är det ultimata valet för cyklister som letar efter en sadel som kombinerar prestanda och komfort på ett perfekt sätt. Denna sadel är utformad för att förbättra din cykelupplevelse genom att erbjuda stöd och bekvämlighet under alla dina äventyr på två hjul. Låt oss utforska dess nyckelfunktioner:

Optimerad Prestanda: Turnix Performance AF är konstruerad med fokus på prestanda. Med sitt ergonomiska design och noggrant utvalda material kan du förvänta dig en sadel som gör det möjligt att trampa effektivt och nå högre hastigheter.

Komfort i Fokus: Trots sin prestandainriktning är Turnix Performance AF inte kompromisslös när det kommer till komfort. Den anatomiskt vänliga designen minskar tryckpunkter och ger stöd åt dina sittben, vilket möjliggör en behaglig körställning även under de längsta cykelturerna.

Snygg Design: Sadeln har en stilren design som passar till de flesta cyklar. Dess eleganta utseende kompletterar din cykel och ger den en extra touch av stil.

Oavsett om du är en tävlingscyklist som strävar efter att prestera på högsta nivå eller en entusiastisk motionär som vill ha en bekväm och prestandaorienterad sadel, är Sadel Pro Turnix Performance AF ett utmärkt val. Ge dig ut på dina cykeläventyr med förtroende och njut av den perfekta balansen mellan prestanda och komfort. Lyckliga tramp!

8717009418935
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.