• SPARA -550 kr
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF
Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF

Sadel PRO Griffon Performance svart 142mm, AF

Pro
PRSA0330
I lager
999 kr 1 549 kr -550 kr
Inkl. moms

PRO Griffon Performance Cykelsadel

PRO Griffon Performance är en racersadel med en platt sidoprofil och en rund profil bakom designat för mindre flexibla ryttare som rör sig mer runt på sadeln. Den har en kolformad bas med INOX stål rails. Det har en utskärning i mitten som minskar trycket och gör det därför bekvämare. Den är också kompatibel med PRO-sadeltillbehör.

Egenskaper:

Designad för mindre flexibla cyklister som rör sig mer runt på sadeln

AF Anatomisk utskärning minskar trycket

Styv och lätt bas

Robust PU-överdel

Kompatibel med PRO-tillbehör för sadel

 

Specifikationer:

Årsmodell: 2023-24

Artikelnr: PRSA0330

Skal: Gjuten kolfiber

Vaddering: EVA

Omslag: PU

Rails: INOX stål

Bredd: 142 mm

Användning: Landsväg

 

Sadel för dig som vill ha Optimal Komfort och Prestanda | PRO Sadel Griffon Performance

PRO Sadel Griffon Performance är sadeln som sätter komfort och prestanda i förarsätet. Denna sadel är utformad för att ge dig den bästa möjliga cykelupplevelsen, oavsett om du är en erfaren tävlingscyklist eller en motionär. Låt oss utforska dess unika egenskaper och varför den är ett utmärkt val för svenska cyklister:

Tre nyckelfunktioner för den här sadeln

  1. Komfort i Fokus: Med en bredd på 142mm är Griffon Performance sadeln utformad för att erbjuda optimal komfort under långa cykelturer. Den anatomiskt vänliga designen minskar tryckpunkter och ger stöd åt dina sittben, vilket möjliggör en behaglig körställning även under de längsta resorna.
  2. Luftflöde för Komfort: AF-teknologin (Airflow) integrerad i denna sadel säkerställer att luften cirkulerar fritt runt dina känsliga områden. Detta minskar fukt och värmeuppbyggnad och håller dig torr och bekväm under hela cykelturen.
  3. Elegant Design: Den svarta färgen ger Griffon Performance en tidlös och stilren look som passar alla cyklar. Den kommer att förbättra utseendet på din cykel och tillföra en extra touch av elegans.

Oavsett om du tävlar, tränar eller bara njuter av att cykla, så kommer PRO Sadel Griffon Performance med AF-teknologi att ge dig den komfort och prestanda du behöver. Det är den perfekta partnern för dina cykeläventyr i svenska landskap. Sätt dig i sadeln och upplev skillnaden med Griffon Performance. Det ska vara både komfort och prestanda när man cyklar!

8717009418843
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.