• SPARA -550 kr
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm
Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm

Sadel PRO MSN 1.3 Enduro 152mm

Pro
PRSA0373
Fåtal kvar i lager
999 kr 1 549 kr -550 kr
Inkl. moms

PRO Sadel MSN 1.3 AF 152mm Stainless

Den ultimata Enduro sadeln för cyklister som kräver både prestanda och stil. Denna sadel är konstruerad med precision och omsorg för att förbättra din cykelupplevelse.

Kortfakta

 • Räls: Stainless Steel
 • Passform: Anatomic fit
 • Sadelbredd: 152 mm
 • Material: Kolfiberförstärkt
 • Rälsdiameter: 7x7mm
 • Färg: Svart
 • Årsmodell 2023-24
 • Artikelnr PRSA0373

Nyckelfunktioner

 • Högkvalitativt rostfritt stål
 • Ergonomisk design för optimal komfort
 • Air Foam-fyllning och Anti-Friction-behandling

 

PRO MSN 1.3 Enduro är en lite kortare sadel för enduro och teknisk terrängcykling.

Den har en lätt kolfiberförstärkt bas med robusta skenor i rostfritt stål och slitstark PU-stoppning. Denna sadel har utvecklats för enduro och andra mountainbikecyklister som föredrar en neutral sittställning på sadeln. Den korta längden säkerställer att sadeln aldrig är i vägen, till exempel när du sänker ned dropper sadelstolpen. När du klättrar i neutralt läge ger sadeln dig en solid och bekväm bas för att gå den extra milen, tack vare den lätta kolförstärkta basen, de robusta skenorna i rostfritt stål och det breda anatomiska urtaget. För att säkerställa ökad funktionalitet i de våta förhållanden man tenderar att möta på höjden och i bergen, har sadeln även ett dräneringshål i den anatomiska fördjupningen.

PRO har använt PU-stoppning och ett coolt designat PU-överdrag för att minska vikten och göra sadeln hållbar. Med sin höga densitet säkerställer PU-stoppningen även komfort under långa klättringar i sittande ställning. PRO MSN 1.3 Enduro har testats grundligt av PRO Community-cyklister och kommer att fungera perfekt med en av PRO Koryak-dropper. Men de runda rostfria skenorna gör det också enkelt att fästa sadeln på valfri droppar eller vanlig sadelstolpe.

Varför välja Pro MSN 1.3 Enduro sadel

 1. Denna sadel har räls tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Den har en bredd på 152mm, vilket ger en bekväm och stabil sittställning oavsett terräng eller cykeltyp. Med sin svarta design passar den perfekt på alla typer av cyklar och ger en snygg och stilren look.
 2. Sadeln är utformad med ergonomi i åtanke och har en anatomisk form som ger optimal stöd och komfort under långa cykelturer. Den är också utrustad med en Air Foam-fyllning som ger extra stötdämpning och minskar trycket på känsliga områden.
 3. En annan fördel med denna sadel är dess Anti-Friction-behandling, som minskar friktionen mellan sadeln och cykelbyxorna. Detta gör att du kan röra dig smidigt och utan obehag under cykelturen.

Sammanfattningsvis är Sadel PRO MSN 1.3 Black 152mm AF stainless en högkvalitativ och bekväm cykelsadel som är perfekt för alla typer av cyklister. Den är tillverkad av rostfritt stål, har en ergonomisk design och är utrustad med Air Foam-fyllning och Anti-Friction-behandling. Ge din cykel en uppgradering med denna fantastiska sadel och njut av en bekväm och smidig cykeltur varje gång.

8717009592734
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.