• -550,00 kr
  • Ny
Sadel PRO MSU 1.3 AF 142mm, Stainless
Sadel PRO MSU 1.3 AF 142mm, Stainless

Sadel PRO MSU 1.3 AF 142mm, Stainless

Pro
PRSA0374
I lager
999,00 kr 1 549,00 kr -550,00 kr
Inkl. moms

PRO Sadel MSU 1.3 AF 142mm, Stainless

Den ultimata sadeln är för cyklister som kräver både prestanda och stil. Denna sadel är konstruerad med precision och omsorg för att förbättra din cykelupplevelse.

Kortfakta

Räls: Stainless Steel

Passform: Anatomic fit

Sadelbredd: 142 mm

Material: Kolfiberförstärkt

Rälsdiameter: 7x7mm

Färg: Svart

Nyckelfunktioner

Högkvalitativt rostfritt stål

Ergonomisk design för optimal komfort

Air Foam-fyllning och Anti-Friction-behandling


 

Sadel PRO MSU 1.3 Black 142mm AF stainless är en högkvalitativ cykelsadel som är perfekt för alla typer av cyklister. Oavsett om du är en mountainbike-entusiast, landsvägscyklist, BMX-åkare eller bara älskar att cykla, kommer denna sadel att ge dig den komfort och prestanda du behöver.

Denna sadel har räls tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Den har en bredd på 142mm, vilket ger en bekväm och stabil sittställning oavsett terräng eller cykeltyp. Med sin svarta färg passar den perfekt på alla typer av cyklar och ger en snygg och stilren look.

Sadeln är utformad med ergonomi i åtanke och har en anatomisk form som ger optimal stöd och komfort under långa cykelturer. Den är också utrustad med en Air Foam-fyllning som ger extra stötdämpning och minskar trycket på känsliga områden.

En annan fördel med denna sadel är dess Anti-Friction-behandling, som minskar friktionen mellan sadeln och cykelbyxorna. Detta gör att du kan röra dig smidigt och utan obehag under cykelturen.

Sammanfattningsvis är Sadel PRO MSU 1.3 Black 142mm AF stainless en högkvalitativ och bekväm cykelsadel som är perfekt för alla typer av cyklister. Den är tillverkad av rostfritt stål, har en ergonomisk design och är utrustad med Air Foam-fyllning och Anti-Friction-behandling. Ge din cykel en uppgradering med denna fantastiska sadel och njut av en bekväm och smidig cykeltur varje gång.

2023-10-27
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.