• SPARA -6 kr
Squirt Kedjevax Vinter (Low Temp)
Squirt Kedjevax Vinter (Low Temp)

Squirt Kedjevax Vinter (Low Temp)

1709091241867
I lager
153 kr 159 kr -6 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Squirt Kedjevax Vinterbruk

Det här Low temp vaxet är den bästa kompisen för din cykelkedjan under vintercykling +5 till -18 grader C. Den har en special sammansättning av vaxer som gör att den fungerar bättre vid kallare temperaturer, den bör användas vid +5 grader och kallare. Är testad ner till -18 grader. Den ska alltid appliceras inomhus innan cykelturen. Squirt samlar inte smuts och förlänger livslängden på din drivlina genom att minska friktion och kedjesugning. Det förbättrar också växlingen och minskar irriterande oljud från kedjan. Ingen avfettning krävs, rengör vid behov med en torr borste.

 

Squirt Lube Dry Wax Low Temperature är en revolution inom kedjesmörjmedel.

Detta medel ger ett skydd för din kedja som håller längre, som inte samlar smuts och ger bättre funktion. Är inte det, precis det som varje cyklist vill ha?

Squirt Dry Lube är en vax/vattenlösning som passar perfekt till vinterbruk för +5 grader och nedåt. Eftersom Squirt inte innehåller lösningsmedel, utan är vattenbaserat och därmed har längre torktid, bidrar det tillsammans med det höga vaxinnehållet att det kommer mer vax in i kedjans länkar där det gör nytta. Squirt Lube skapar en mycket torr film på din kedja, vilket gör att smuts och annat inte dras till kedjan, med mycket längre kedjelivslängd som följd. Passat bra både till torrt och vått väder. Squirt Lube är luktfri, giftfri och troligen det mest miljövänliga kedjesmörjmedlet på marknaden. Faktum är att det enligt tester till 80% bryts ner på 28 dagar i naturen. Squirt Lube har fått otroligt fina testvärden runt om i världen, och vi förstår verkligen varför!

Egenskaper och Fördelar:

Du slipper "svart och smutsig kedja" och kedjan håller sig markant mycket renare.

Mindre ljud

Miljövänligt

Längre kedjelivslängd

Motverkar så kallat "Chainsuck"

Luktfri

Rekommenderad temperatur för användning: +5 till -18 grader C

Volym:

120 ml

6009685090201
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.