EPIC korg model M, mattsvart med AVS, one size

Cykelkorg EPIC AVS model M, Atran Velo System

C8600104
I lager
649,00 kr
Inkl. moms

REKOMMENDERAS!

Den här stora fina och stilrena cykelkorgen i aluminium med träbotten från Atran Velo är mycket praktisk när man behöver ha med sig lite extra prylar. Den har AVS som gör att korgen är mycket lätt att sätta dit både fram eller bak med ett enkelt klickfäste. Passar bland annat på alla Crescent och Monark cyklar som har fäste för AVS systemet original på alla sina pakethållaren fram eller bak från 2018 till idag.

För dig som inte har AVS klicksystem så har vi även AVS pakethållare eller fästen i många modeller som extra tillbehör, se nedan.

AVS Pakethållare fram Stor med 28 tum stag

AVS Pakethållare Liten med 28 tum stag

AVS Pakethållare bak 26-28 tum

Crescent original AVS Pakethållare 28 tum Sportcykel


 

Fäste: AVS Klickfäste

Max: 10 kg

Storlek: 40*20*29 cm

Material: Aluminium med träbotten

Färg: Matt Svart

Fakta om Atran Velo: Startade 1937 under namnet Falkenbergs Sadelfabrik AB, bytte senare namn till Ätranverken AB och så småningom till Atran AB och sedan 2006 tillverkar man cykeldelar och cykeltillbehör. Deras kändaste  produkt har varit cykelstöd och pakethållare. Nu har de även börjat göra korgar, väskor och boxar till cyklar. Exporterar i dag till cykelfabriker och grossister i runt 30 länder.  Deras största marknad finns i Tyskland, Sverige och Holland.

2018-10-10
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.