Cykelkorg, Epic curve, svart, one size

Cykelkorg, Atran Epic curve, svart

C8600099
Slut i lager
599,00 kr
Inkl. moms

Stilren cykelkorg från Atran Velo som du kan sätta fram eller bak. Lätt att sätta dit då den har ett klicksystem AVS så det blir enkelt att sätta på korgen och ta bort korgen med hjälp av ett enkelt klick. Passar för många av Crescent och Monark elcyklar som har AVS system på pakethållaren och det flesta av deras andra cyklar också som har AVS fästsystem. Bra kvalitet i aluminium som inte rostar sönder med snygg träbotten.

  • Färg Svart.
  • Storlek: 31x40x30 cm.
  • Maxlast 10 kg.

 

Fakta om Atran Velo: Startade 1937 under namnet Falkenbergs Sadelfabrik AB, bytte senare namn till Ätranverken AB och så småningom till Atran AB och sedan 2006 tillverkar man cykeldelar och cykeltillbehör. Deras kändaste  produkt har varit cykelstöd och pakethållare. Nu har de även börjat göra korgar, väskor och boxar till cyklar. Exporterar i dag till cykelfabriker och grossister i runt 30 länder.  Deras största marknad finns i Tyskland, Sverige och Holland.

2019-01-31
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.