Hjulkoppling  insexlåsning, svart
Hjulkoppling  insexlåsning, svart
Hjulkoppling  insexlåsning, svart
Hjulkoppling  insexlåsning, svart

Hjulkoppling BBB insexlåsning, svart

18-BQR-03
I lager
249,00 kr
Inkl. moms

Hjulkoppling insexlåsning, svart. Byt ut dina snabbkopplingar till insex-axlar, det gör att dina hjul blir mindre stöldbegärliga.


 

BBB insexlåsning är en hjulkoppling som används för att säkra hjulen på en cykel på ett snabbt och enkelt sätt. Denna typ av hjulkoppling är tillverkad av det nederländska företaget BBB och är utformad för att passa de flesta cyklar med QR snabbkopplings hjulaxlar.

BBB insexlåsning är tillverkad av högkvalitativt stål och har en hållbar konstruktion som gör den tålig och motståndskraftig mot stötar och slitage. Låsningen är också lätt att använda och fungerar genom att du sätter in nyckeln i låset och vrider den för att låsa eller låsa upp hjulet från cykeln.

Denna hjulkoppling är också utformad för att ge en hög grad av säkerhet, vilket gör det svårt för tjuven att stjäla hjulen från din cykel. Detta är en fördel när du parkerar din cykel på allmänna platser där risken för cykelstöld kan vara hög.

Sammanfattningsvis är BBB insexlåsning en pålitlig och säker hjulkoppling som är lätt att använda och passar de flesta cyklar med snabbkopplings hjulaxlar. Dess tåliga stålkonstruktion och höga säkerhetsnivå gör det till ett bra val för cyklister som vill ha ett pålitligt och hållbart sätt att säkra sina hjul på

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.