Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4
Elcykel | Trek Fetch+ 4

Elcykel | Trek Fetch+ 4

5279049+50
5-10 arbetsdagar
82 300 kr
Inkl. moms 5-10 dagar

Lastcykel | Trek Fetch+ 4 

Fetch+ 4 (2024) är en elektrisk lastcykel som ger dig möjlighet att ta med dig mycket, umgås med barnen och till och med ersätta din bil. Cykla med upp till fem barn (lådans maxvikt är 80 kg) tack vare kraften från Boschs smarta system samt klassbästa manövrering och stabilitet. Den här cykeln är designad för att växa med din familj och erbjuder flera konfigurationsalternativ, så att du kan transportera din mest värdefulla last även om dina behov förändras med tiden.

Därför kommer du att gilla Fetch Plus.

  1. Fetch+ 4 har låg tyngdpunkt och vajerstyrning som ger stabil, ultrasäker körning och exceptionell manövrering och kontroll, oavsett hur mycket du har lastat eller vart du är på väg
  2. Anpassa cykeln med tillbehör som barnbänk, adaptrar för babyskydd och ett helt slutet regnskydd (köpes separat).
  3. De två medföljande Trek-barnsitsarna har 5-punktsbälten, nackstöd med sidostöd och ryggstöd som kan ställas in i tre lägen (upprätt, halvliggande och sovläge)
  4. Den kraftiga MIK HD-pakethållaren är godkänd för en extra cykelsits och är förstås kompatibel med andra MIK-tillbehör och MIK-väskor
  5. Det dubbla Trek Fetch-cykelstödet håller cykeln stadigt på plats medan du lastar och lastar av både barn och prylar, och det är väldigt lätt att hantera – även när cykeln är fullastad

Färger

  • Dnister Black
  • Lava

Tillval 

Regnskydd med bågar (köpes separat) 2995,00

Sits med ställbart ryggstöd (köpes separat) 1895,00

Vad är det för storlek

En storlek 160-190 cm

Beställningsvara: 

Snabb leverans från webblager 5-10 arbetsdagar. 

Med reservation för slutförsäljning

Här är en länk till Treks hemsida för mer information

Här kan du räkna ut ditt pris som förmånscykel  

Färg
  • Svart
  • Röd

 

Det här är den ultimata el-lastcykeln

Fetch plus kommer att förenkla din familj vardag och göra transporter smidigare än någonsin? Trek Fetch+4 lastcykel det perfekta valet för din miljövänliga transporter! Med imponerande lastkapacitet och smart design är detta er pålitliga partner för att frakta allt från matvaror till barn i staden eller långa cykelturer.

Trek Fetch+4 lastcykel är utrustad med en kraftfull Bosch elassistansmotor som gör cyklandet enkelt och effektivt. Den rymliga lastboxen gör det möjligt att transportera varor och bagage utan besvär. Oavsett om du är en förälder som behöver en bekväm och miljövänlig transportlösning för dina barn eller en företagare som vill optimera leveranser, så har du hittat rätt. På Söders Cykel förstår vi vikten av att ha rätt cykel för ditt behov. Vi är stolta över att erbjuda Trek Fetch+4 till våra kunder och hjälpa dig att göra ditt liv enklare och mer hållbart.

Upptäck fördelarna med Trek Fetch+4 lastcykel i vår cykelbutik på Södermalm eller genom att besöka vår webbshop. Låt oss guida dig till den perfekta lastcykeln som kommer att underlätta din vardag och göra varje transport till en smidig och trevlig upplevelse. Med Trek Fetch+4 är möjligheterna oändliga."

Inbyggd teknik

En anpassningsbar lastlåda med en bänk och två barnsitsar som går att luta individuellt samt en robust aluminiumram i en storlek som passar de flesta, ett 750 Wh Bosch PowerTube-batteri och det kraftfulla och smarta Bosch-systemet med en Performance Line Cargo-motor (250W, 85Nm) som ger assistans upp till 25 km/h. Controllern har funktioner för trådlös laddning av en smartphone och den lättanvända Trek-Bosch-appen. Tyst Gates CDX-remdrift med litet underhållsbehov och CVT-nav med automatisk växling, dämpad gaffel, 4-kolvs hydrauliska bromsar med pålitlig bromskraft, justerbar droppersadelstolpe så att du lätt och snabbt kan justera sadelhöjden, justerbar styrstam, ergonomiska handtag, MIK HD-pakethållare och ett stabilt Trek Fetch-stöd. Inklusive två barnstolar. Barnbänk, adaptrar för babyskydd samt regnskydd säljs separat.

Slutord

Fetch+ 4 är en kraftfull el-lastcykel med genomtänkta designfunktioner som gör cyklingen bekväm och hanteringen enkel. Med barnen framför dig blir varje cykeltur en möjlighet att umgås med din familj och ta del av din stad. Smarta och anpassningsbara lastkonfigurationer plus ett kraftfullt Bosch-drivsystem ger dig möjligheten att ta med dig allt, vart du än åker.

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.