MTB | Trek Roscoe 6 Lithium Grey
MTB | Trek Roscoe 6 Lithium Grey

MTB | Trek Roscoe 6 Lithium Grey

1047567-23
Fåtal kvar i lager
14 500 kr
Inkl. moms

Trek Roscoe 6  

Roscoe 6 i färgen Lithium Grey/Cobra Blood är den idealiska inkörsporten till mountain cykling för dig som vill uppleva lite äventyr på stigarna. Den har förtroendeingivande och greppsäkra plusdäck, dämpad gaffel som tar hand om stötar och gropar, en lättanvänd 1x-drivlina och den kvicka ramgeometrin gör cykeln lättstyrd på tekniska stigar och i slingrande spår.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vet att det stundar roliga tider på stigarna och du vill vara med! Du vill ha en smidig inkörsport till mountainbike-cykling och en cykel som håller intresset på topp och motiverar dig till dagliga skogsturer.

Inbyggd teknik

En stark aluminiumram, förtroendeingivande 27,5+-hjul med breda 2.80 greppsäkra däck och en SR Suntour-gaffel med 120 mm slaglängd. Den har en terrängtålig Shimano-drivlina med 10 växlar och ett stort växelområde för klättring, hydrauliska skivbromsar och en sänkbar sadelstolpe för att skapa extra spelrum på tuffa stigar.

Slutord

Roscoe 6 är din nya bästa kompis på stigarna. Den är tålmodig, lekfull och förtroendeingivande. Det handlar om att komma ut i skogen, ha roligt och njuta av alla härliga stigar!

Storlek: S 150-170cm 

Storlek
  • S

 

Därför kommer du att gilla Trek Roscoe 6

  1. Det är mycket roligare att vara en bättre cyklist: Roscoe är så stabil och förlåtande att den fungerar som en omedelbar uppgradering av din förmåga
  2. Även om det skulle gå hett till levererar de breda 27,5+-däcken bättre tillit, grepp och stabilitet
  3. Med en sänkbar sadelstolpe kan du sänka sadeln i farten och hålla den ur vägen när du forsar nedför
  4. Den har pakethållarfästen så varför inte ta den till affären eller på cykelsemestern

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. Rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

50004255
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.