Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8
MTB | Trek Remedy 8

MTB | Trek Remedy 8

5259538
Finns i lager
41 099 kr
Inkl. moms

Trek Remedy 8 XT

Trek Remedy 8 det idealiska valet för användare som vill ha en magiskt underhållande cykel som de kan slänga runt med på sinnessjukt roliga stigar - Passa på för just nu vi har ett extra galet lågt pris! Den här fantastiskt grymma hojen är en riktig fullträff! Renodlade MTB-prestanda till ett fantastiskt förmånligt pris. Trek Remedy 8 XT 27.5 har en lätt aluminium stomme, utrustad med fina Shimano XT-komponenter och ett förstklassigt RockShox-dämparpaket gör den till det idealiska valet för dig som vill ha en otroligt kul cykel som du kan slänga runt med på sinnessjukt roliga stigar.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du gillar att bli lite vild på tuffa stigar. Det är sällan du har markkontakt med båda hjulen och du vill ha en aluminiumcykel som är hårdför nog att klara allt som du kan tänkas hitta på. Du tvekar inte att välja den svåra stigen. Och det ska inte din cykel heller.

Inbyggd teknik.

Lätt och tålig aluminiumram med 150 mm slaglängd bak, en RockShox Lyrik Select+-gaffel med en slaglängd på 160 mm, bekväm DebonAir-luftfjädring och Charger 2.1 RC-dämpare som ger dig större inställningsmöjligheter och kontroll. Dessutom en 12-växlad Shimano XT-drivlina för supersmidig växling med tummen, bensparande låga klättringsväxlar, en droppersadelstolpe, kraftfulla 4-kolvsbromsar och Bontrager Line Comp 30-hjul i TLR-utförande, inklusive tätningsmedel.

Därför kommer du att gilla Remedy 8 XT

Det här är vår bästa mix av prestanda och pris i Remedy-serien: en aluminiumram med samma spec som mycket dyrare cyklar, den här cykeln är ett riktigt kap

Shimano XT ger smidig och exakt växling vid bara ett lätt tryck på spaken

Med Mino Link går det snabbt och lätt att göra små justeringar av geometrin, även under pågående cykling

Bredare är stabilare: Remedy har plats för 27,5 x 2,8"-däck

Färg: Matte Olive Grey

Storlek:  M 161-172 | M/L 166-179 | L 177-188 | XL 186-196 CM

Storlek
  • M/L
  • L
  • XL

 

Trek Remedy 8 - Din bästa kompis i skogen.

Den här fantastiskt grymma hojen är en riktig fullträff! Renodlade MTB-prestanda till ett fantastiskt förmånligt pris. Trek Remedy 8 XT 27.5 har en lätt aluminium stomme, utrustad med fina Shimano XT-komponenter och ett förstklassigt RockShox-dämparpaket gör den till det idealiska valet för dig som vill ha en otroligt kul cykel som du kan slänga runt med på sinnessjukt roliga stigar. Köp den hos oss i cykelbutiken på Södermalm i Stockholm. Vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek - Välkommen att besök Söders största cykelaffär!

Varför Remedy 8 är din bästa cykelkompis!

  1. Trek-cyklar är som den perfekta vännen – de följer ditt tempo och tar dig med på äventyr vart du än väljer att trampa. Oavsett om du söker adrenalinkickar på mountainbike-leder eller en pålitlig hoj i nedförsbacken, Remedy 8 kommer kännas som skräddarsydd för dina behov.
  2. Med teknik och innovation i fokus är Trek-cyklar utformade för att ge dig en exceptionell körupplevelse. Deras avancerade rammaterial och design gör att du kan ta dig an utmanande terräng eller snabba stadsgator med självförtroende. Du kommer att känna skillnaden från första tramptaget.
  3. Det bästa med Trek är att det är mer än bara en cykel – det är en livsstil. Varje gång du hoppar på din Trek-cykel, tar du dig an dagen med energi och entusiasm. Och när du känner pulsen i en nedförsbacke eller det schysta drivet på stigarna och i uppförsbackarna - då kommer du att förstå varför en Trek-cykel är ett måste för alla entusiaster.
  4. Men det handlar inte bara om prestanda och teknik – det är också om att ha kul på vägen. En Trek-cykel tar dig med på äventyr, skapar minnen och ger dig den frihetskänsla som bara cykling kan erbjuda. Och med vårt stora utbud av olika modeller och stilar, kan du vara säker på att hitta din perfekta match.
  5. Så, om du är redo att ta din cykling till nästa nivå, kom cykelbutiken på Södermalm och låt oss visa dig varför Trek-cyklar är kända världen över. Vi hjälper dig att hitta den perfekta cykeln som kommer att följa med dig på alla dina äventyr – oavsett om det är på stigarna, asfaltsdjungeln eller någonstans däremellan. 

Specifikation

Ramset

Ram Alpha Platinum Aluminum, koniskt styrhuvud, Knock Block, invändigt Control Freak-kablage, diagonalrörsskydd, ISCG 05, pivotlänkage i magnesium, Mino Link, ABP, Boost148, 150 mm slaglängd

Gaffel RockShox Lyrik Select+, DebonAir-luftfjädring, Charger 2.1 RC-dämpare, koniskt styrrör, 46 mm offset, Boost110, 15 mm Maxle Stealth, 160 mm slaglängd

Stötdämpare RockShox Super Deluxe Select+, 230 x 57,5 mm

Max kompatibel gaffelslaglängd 170mm

Hjul

Framhjul Bontrager Line Comp 30, TLR, 6-bults, Boost110, 15 mm genomgående axel, 27.5"

Bakhjul Bontrager Line Comp 30, TLR, Rapid Drive 108, 6-bults, Boost148, 12 mm genomgående axel, 27.5"

Bakaxel Bontrager Switch genomgående axel, löstagbar spak

Däck Bontrager XR5 Team Issue, TLR, Inner Strength-kord, aramidkant, 60 tpi, 27,5 x 2,50"

Drivlina

Växelreglage Shimano XT M8100, 12-delad

Bakväxel Shimano XT M8100, lång arm

Vevparti Shimano MT611, 30T stålkrans, aluminiumaxel, 52 mm kedjelinje, 170 mm längd

Vevlager Shimano MT500, 92 mm, pressat

Kassett Shimano XT M8100, 10-51, 12-delad

Kedja Shimano SLX M7100, 12-växlat

Maximal storlek på kedjekrans 1x: 36T

Komponenter

Sadel Bontrager Arvada, Hollow CrMo-rails, 138 mm bredd

Sadelstolpe      Bontrager Line styrjusterbar, 150 mm slaglängd, invändig vajerdragning, 31,6 mm, 440 mm längd

Styre Bontrager Line, aluminium, 35 mm, 27,5 mm rise, 820 mm bredd

Handtag Bontrager XR Trail Pro, aluminium, Lock-on

Styrstam Bontrager Elite, 35 mm, 0 grader, 45 mm längd

Broms Shimano hydraulisk skivbroms med 4 kolvar, MT6100-handtag, MT6120-bromsok

Bromsskiva Shimano RT66, 6-bults, 180/ 203mm

Vikter

Vikt M - 14.25 kg / 31.42 lbs (med TLR-tätning, inga slangar)

Maxvikt Den här cykeln har en total maxvikt (sammanlagd vikt av cykel, användare och packning) på 136 kg.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. På grund av problem med leveranskedjor kan kompatibla delar bytas ut när som helst utan förvarning. Priser som visas är tillverkarens rekommenderade priser till kund.

Kampanjpris gäller inte vid köp av förmånscykel

601842579190
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.