• Online endast
  • På rea!
  • -1,00 kr
Cykelfrakt
Cykelfrakt

Cykelfrakt

Finns i lager i butiken och online
399,00 kr 400,00 kr -1,00 kr
Inkl. moms

Frakt av cykel etc

Detta är en tilläggstjänst eller debitering för transportändringar när man t.ex vid beställningen råkat välja fel fraktalternativ (hämta i butiken) eller gör egna ändringar av den beställd frakttjänst vid avisering från speditören (DHL debiterar oss den kostnaden) vid köp av cykel online i vår webshop.

Det ordinarie priset för att frakta skrymmande cyklar (har tyvärr stora prishöjningar fr.o.m 2022) det har för oss beroende på volym, vikt, avstånd och eventuellt ortstillägg ett ordinarie priset på mellan 900-1200 kronor och vid ortstillägg kostar det ännu mer mellan 1150-2150 kronor.

Obs! Ortstillägg kan förekomma enligt DHL lista för vissa orter i Sverige med fraktklass 1, 2, 3 se köpevillkoren.

Det ingår alltid emballage i fraktpriset med en anpassad cykelkartong:  Vi försöker spara på miljön och använder oss i så stor utsträckning som det är möjligt av kartonger som vi återanvänder från våra leverantörer. Då kan det tex komma en Trek cykel  i en Scott kartong eller tvärtom... Vi säljer även de nya stora specialtillverkade vita no brand cykelkartonger i storleken L183 X B30 x H117 cm (endast för uthämtning i butik) till självkostnads pris 399 inkl 25% moms.

 

Denna cykelfrakt gäller inte för dig som vill använda din ångerrätt vid köp av en cykel. Då är det enligt våra köpevillkor fraktbolaget DHL ordinarie priser.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.