• På rea!
  • -100,00 kr
Shimano Kombi Pedal PD-M324
Shimano Kombi Pedal PD-M324
Shimano Kombi Pedal PD-M324

Shimano Kombi Pedal PD-M324

EPDM324
I lager
699,00 kr 799,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Prisvärd!

Den populära vändbara kombi-pedal från Shimano med SPD infästning på en sida, och standardutförande på den andra. En multi-pedal som köps av många, perfekt när du ibland vill cykla även då du inte använder dina SPD cykelskor.

Till de här pedalerna följer det med Multi-release SPD®PEDALKLOSS i priset.

 

Shimano PD-M324 är en praktisk multi-pedal från Shimano. Den kombinerar SPD funktionen med en vanlig cykelpedal genom att ha SPD-infästning på ena sidan och standardutförande på den andra sidan. Självklart med justerbar spänning och en kraftig stark axel i crome-moly. I priset ingår utan kostnad Shimano SPD klossar som frigör i alla riktningar. Vikt 530 gram

Det här är en av våra storsäljare bland pedaler till pendelcyklister. Helt enkelt den perfekt pedalen för dig som inte alltid vill köra med dina SPD-skor då du kan välja mellan att använda ett par vanliga skor eller SPD-cykelskor.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.