• På rea!
  • -100,00 kr
Pedaler PDM520L SPD, MTB aluminium svart
Pedaler PDM520L SPD, MTB aluminium svart
Pedaler PDM520L SPD, MTB aluminium svart
Pedaler PDM520L SPD, MTB aluminium svart

Pedaler Shimano PD-M520 SPD Svart

EPDM520L
I lager
399,00 kr 499,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

M520 är världens mest sålda SPD pedal

Pedaler Shimano PD-M520 SPD är en typ av cykelpedaler som är utvecklade av Shimano och är avsedda för terrängcykling. Dessa pedaler använder Shimano SPD-teknologi för att hålla fast cykelskor vid trampning och ger cyklisten bra grepp och stabilitet under cyklingen.

Pedalerna har en slimmad design och är lätta, vilket gör dem lämpliga för längre cykelturer och tävlingar. De har också en öppen design som gör att smuts och grus kan lättare passera igenom, vilket minskar risken för blockering och håller pedalerna funktionella och säkra.

PD-M520 SPD-pedalerna använder sig av en chromoly-stålaxel som ger hållbarhet och låg vikt, och pedaler med krom-molydenaxlar är vanligt i mountainbikepedaler på grund av dess höga styrka och stela egenskaper. Pedalerna har också justerbar utlösningsspänning, vilket gör det möjligt för cyklisten att anpassa inställningen efter sin personliga preferens och cykelstil.

Sammanfattningsvis är Shimano PD-M520 SPD-pedaler en pålitlig och funktionell lösning för terrängcyklister som söker bra grepp och prestanda. De slimmade och lätta pedalerna är lämpliga för både längre cykelturer och tävlingar, och den öppna designen minskar risken för blockering och håller pedalerna funktionella och säkra. Justerbar utlösningsspänning gör det också möjligt för cyklisten att anpassa inställningen efter sina behov.

SPD lossar ingår i priset

Shimano original art.nr: EPDM520L


 

Klickpedaler för SPD klossar

Shimano PD-M520 är ett par SPD-pedaler, vilket betyder att dem är gjorda för att använda med SPD-klossar. Detta är det små skoklossar som skruvas fast med två skruvar i skorna och gör att du kan klicka fast skorna i pedalerna (medföljer i priset). SPD gör att du får extra kraft både på vägen upp och vägen ner i pedalrörelsen i kadensen. För att klicka loss foten vrider du bara lite på den, så lossnar skon enkelt från pedalen. SPD skoklossar för att montera i dina cykelskor medföljer pedalerna (SM-SH51). Även andra SPD-klossar passar med dessa pedaler.

Shimano PD M520 SPD pedaler passar för MTB och gravel

Pedalerna fungerar utmärkt till all typ av MTB och gravelcykling. De går även utmärkt att använda till landsvägscykling, men det primära användningsområdet för Shimano PD-M520 SPD pedaler är MTB och gravel.

Specifikationer:

Färg: Svart

Axel: CrMo (stål)

Kropp: Aluminium

Klossar: SM-SH51 SPD (medföljer)

Vikt: 380 gram per set

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.