Pedaler Shimano SPD inkl. SM-SH51 PD-M8120 Deore XT

Cykelpedaler Shimano PD-M8120 Deore XT

EPDM8120
I lager
1 549,00 kr
Inkl. moms

Pedaler Shimano PD-M8120 Deore XT SPD Inkl. SM-SH51

Shimano XT-pedal för stig och enduro cykling. Detta är ett par riktigt bra pedaler för dig som vill ha hög prestanda och hållbarhet till ett rimligt pris.

PD-M8120 versionen har en riktigt bra en skyddsbåge runt sig. Detta gör dels att pedalen blir lite stadigare att stå på, och dels att den tål lite mer stryk och pedal-islag jämfört med den vanliga XT-pedalen. Tillverkad av aluminium. Den splitter nya versionen har lite större plattform för bättre kontroll och kraftöverföring. Perfekt för träning och tävling till ett riktigt proffsigt pris, så den här schysta pedalen kan vi varmt rekommendera!

Specifikation:

  • Färg: Svart/Silver
  • Axel: CrMo (stål)
  • Klossar: SM-SH51 SPD (medföljer på köpet)
  • Vikt: 408 gram per par


 

Shimano Deore XT PD M8120 är en av det bäst pedalerna för stigcykling!

Shimanos Deore XT Pedaler är de absolut mest sålda pedalerna till svenska cyklister som kör MTB eller gravel och vill ha lite lättare och finare pedaler än de enkla 520-pedalerna. Shimano XT pedaler är ruggigt prisvärda, och levererar en prestanda kontra pris som är svår att konkurrera med för andra tillverkare. Med hög tålighet, låg vikt och bra känsla är det inte svårt att förstå att Deore XT blivit Shimanos mest populära pedal till tävlingscyklister samt till motionärer som vill ha bra prestanda.

Shimano Deore XT klickpedaler för MTB och gravel

Shimano Deore XT PD-M8100 är gjorda för att använda med SPD-klossar, det vill säga små skoklossar med två skruvhål vilka även används på spinningcyklar. Klossar medföljer pedalerna (SM-SH51), som du kan montera på dina MTB/gravel skor. Pedalerna är anpassade för stigcykling men fungerar utmärkt till all typ av MTB-cykling och gravelcykling. De går även utmärkt att använda till landsvägscykling, men det primära användningsområdet för Shimano Deore XT PD-M8100 pedalerna är i skogen.

Fakta:

Shimano Deore XT monteras enkelt med en 8 millimeters insexnyckel. Vikten är ca 438 gram per par. Shimano SM-SH51 pedalklossar ingår, samt att pedalerna även är kompatibla med Shimano SM-SH56 samt alla andra SPD-klossar från andra tillverkare som finns på marknaden. Du klickar enkelt fast skorna genom att trycka ner foten, och kan då både dra rakt uppåt och trycka neråt på pedalen för att skapa kraft och fart. För att klicka ur fötterna vrider du på foten så klickar pedalen automatiskt loss skon. Shimano Deore XT PD-M8120 säljes i par.

Specifikationer:

  • Färg: Svart/Silver
  • Axel: CrMo (stål)
  • Klossar: SM-SH51 SPD (medföljer)
  • Vikt: 408 gram per set
2020-05-15
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.